Olvasás egy hálón heverészve

Mi van, ha egy szép nagy polgári lakásban laksz egy nagyobb városban és remélhetőleg van időtök sokat olvasni, netán egy szép könyvgyűjteménnyel is büszkélkedhettek?

Nos, bemutatunk nektek egy kiváló példát arra, hogyan tanulhatják meg játékosan a gyerekek is az olvasás szeretetét. Ha esetleg nagyon elfáradna a figyelmük, némi trampulin ugrándozással újra felrázhatják magukat vagy éppen fordítva. Kiválóan elmossa a határokat tanulás és a kikapcsolódás között. Egy ügyes trükk , hogy lefoglaljuk őket, miközben közel lehetünk.

A gyerekek úgyis másképp tekintenek a világra, a mi határaink és szabályaink egyszerűen értelmetlenek számukra. Számukra a mi világunk egy óriási játszótér, a falak firkálásra valók, a fürdőkád úszásra s a bútorok pedig arra, hogy felmászva a tetejükre kincsekre leljenek az oda elpakolt dolgok között.

Ez az ötletes megoldás ugyan egy madridi belsőépítész iroda megoldása a család igényeihez mérten, de kiválóan példázza azt a találékonyságot amit a belsőépítész tervezők elő tudnak húzni zsebükből, mikor egyedi megoldásokra van szükség.

 


Fát a fürdőszobába!

Egyre többen preferálják a személyre szabott, különleges kialakítású tereket. Ennek egyik kiváló megnyilvánulási pontja a konyhák és fürdőszobák, hiszen a rohanó világunkban abban a kevés időben is amit otthon töltünk, szeretnénk a kis személyes életterünkben, vagy kuckónkban pihenni, relaxálni. Szeretnénk, ha az általunk körülvett anyagok, tárgyak, technikai újdonságok a mi kényelmünket szolgálnák s mi is tud igazán melegséget hozni egy otthonba, mint a meleg színek, textilek és a fa.

Sokan használnak különböző kiegészítőket a fürdőszobában, mint a fából készült mosdóállványok, zuhanykilépők, tükrös szekrények, de ki gondolná, hogy sokkal szélesebb körben is alkalmazhatjuk a fát ma már a kiváló minőségű megmunkálásnak, kezeléseknek köszönhetően.

Szeretnénk inspirációul szolgálni azoknak akik gondolkodnak a fa fürdőszobában való szélesebb körű felhasználásában.
Az anyagok és felhasználási lehetőségeik olyan széles körűek, hogy azt nehéz röviden felvázolni, álljanak itt tehát inkább a képek ízelítőül és ha bármilyen kérdés felmerül a témával kapcsolatban, szívesen tanácsot adunk a tervezéssel kapcsolatban.