30 nagyszerű példa a sárga használatára a környezetedben

Nézd meg hogyan érdemes becsempészni a napsütést életteredbe egy kis hangulatemelő sárga színnel.

A sárga életteli szín, amely pszichénkre is pozitívan hat, stimulálja a beszélgetést, az együttlétet, derűs és barátságos hatást kelt.  Pozitívan hat a memóriára, stimulálja az idegrendszert, elősegíti a kommunikációt és energiát ad a kreativitásnak. Ha ügyesen állítod be a színárnyalatokat és eltalálod az arányokat, hangulatodra gyakorolt hatását is tudatosan segítheted elő. A narancsos, bronzos sárga enyhítő körülményként működik. A nap sárga a nyár melegségét hozza a térbe míg a tompa, pasztell sárga kis tereket is képes nagyobbá varázsolni. Természetesen kis, ablaktalan terekhez valóban jól illeszthető a sárga néhány árnyalata, mivel a teret képes napsütötte érzéssel megtölteni.

Segítünk néhány ötlettel felülírni a régi, napsárgára festett szobafalak mediterrán identitását. Helyette használjuk bátran inkább kis mennyiségben, különböző kiegészítőként.

A sárga valóban egy trükkös szín. Képes élettel megtölteni egy teret, mivel energizáló hatású, de nagyon fontos eltalálni a megfelelő árnyalatot, mennyiséget és alkalmazási felületet. Könnyen előfordulhat hiszen, hogy vibráló, túltöltött energiákkal teli helység jön létre, ahol nyugtalanság lesz úrrá a bent tartózkodó személyeken.