Kinyúlnak vagy összemennek, hogy megfelelően simuljanak ránk

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

S.E. Braddock Clarke and M. O’Mahony TECHNO TEXTILES 2 (Revolutionary Fabrics for Fashion and Design) Thames and Hudson, 2005Textilanyagok, amik kinyúlnak vagy összemennek, hogy megfelelően simuljanak ránk. Textilanyagok szénből, acélból, üvegből és kerámiából. Textilanyagok, amelyek megvédik viselőjüket a környezeti szélsőségektől a Földön és a világűrben…

Nagyon érdekes dolgok vannak a Techno textiles könyvecskében mintegy 400 oldalon. Csak kedvcsinálónak:
- interaktív textilek
- textilek, amik kijelzők is lehetnek
- emlékező fémmel átszőtt textilek
- gyógyító textilek
- hőt elektromos árammá alakító textilek

Ezek építészeti és belsőépítészeti felhasználásáról is lesz kis ötletbörze.


Gyerekszoba - herceg és hercegnő

A legfontosabb családtagok rezidenciáját talán még körültekintőbben kell átgondolni, mint a lakás bármely pontját, nagyon fontos a biztonság, a praktikum, és természetesen, hogy az abban lakóknak is tetsszen

  • Miket szokott csinálni? barkácsolás, rajzolás, építőkocka, lego, játékvonat, olvasás, modellezés, számítógépes játék, tanulás, zenélés, sportok, gyűjtemények?
  • Ha érdekel az összes kérdés ami segíthet átgondolni az igényeidet, klikk ide!

Mátrabérc Hotel áttervezése - a legszebb fekvésű

A 66 szobás wellnes- és borturizmust kiszolgáló luxushoteljének belsőépítészeti terveinek elkészítése, romantikus hangolásban. Európai viszonylatban is kiemelkedő szolgáltatásokhoz azt kifejező belsőépítészeti megoldások tervezése volt a feladat. A projekt még tervezési fázisban van.

Caption Tovább


INDUSTRIAL DESIGN TECHNIQUES AND MATERIALS

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

Raymond Guidot INDUSTRIAL DESIGN TECHNIQUES AND MATERIALS Flammarion, 2006


Excelsior Spa Budapest konyhakoncepciói (egyedi megoldások beruházóknak)


Az Excelsior Spa beruházói szerettek volna biztosra menni, mind a minőség, mind  design tekintetében. ezért örökpanorámás, termálvizes,  luxusingatlanjainak a konyháinak tervezésére bennünket kértek fel.

Tovább


Growing Materials kiállítás - Párizs 2008

Meghívott kiállítóként szerepeltünk K-okos fotelünkkel 2008-ban a párizsi Growing Materials kiállításon.


Gastrodesign - szerelemgyermek

gastrodesign - kucsera péter, geppetto (lead papamama kollektív)Nem szükséges hosszasan fejtegetni, hogy mennyire izgalmas és érzéki téma a gastronomia és a design átfedéseinek feltérképezése, a forma jelentőségének felkutatása az ízek világában.Tovább


Fan-fan - cipzározható viráglámpa

A virág nem először ihlette meg a Geppetto tervezőinek fantáziáját, ezúttal azonban egészen más módon, mint korábban. A lámpa első látásra egy hatalmas gömb, amelyet a virág összecipzározott szirmai alkotnak. A szirmok anyagának színétől függően a lámpa már ilyen, "zárt" állapotban is hangulatlámpaként működhet.

Tovább


Dr. Lamp - Mindenki készíthet magának lámpát / kesztyűlámpa

Olyan lámpát szerettünk volna megvalósítani, ami teljesen eltér a megszokott stílusoktól és anyaghasználattól. A diákkori csínyeket is idéző világító alkalmatosság a mi üzenetünk a design gyakran túlzott misztikumáról. A kesztyűlámpa a "mindenki készíthet magának lámpát" elv Geppetto kínálta megvalósulása.

Tovább