Specialitásunk

Az építkezés és az otthonteremtés az egyik legnagyobb örömforrás is lehet, ami izgalmas kihívásokkal erősítheti az abban résztvevők közötti személyes kapcsolatot. Irodánkban építészmérnökök és belsőépítész mérnökök dolgoznak, akik az épület vázától kezdve tudják összekapcsolni a valódi igényeket. Így a tér igazi otthonná, az üzleti helyiség pedig minden igényt kiszolgáló, barátságos enteriőrré válhat. Mi azt valljuk, hogy minden építkezéssel álmokat váltunk valóra. Egy új otthon vagy egy üzleti helyiség valakinek élete álma lehet, amit mi segítünk megvalósítani, és élettel töltjük meg a teret.

Otthonteremtő belsőépítészeti csomag

TanácsadásKoncepció tervStílus tervBelsőépítész terv

Részletesebben
ÉPÍTÉSZ CSOMAG

TanácsadásVázlattervFőépítész konzultációBejelentési tervKiviteli terv

Részletesebben
ÜZLETI CSOMAG

TanácsadásKoncepció tervStílus tervBelsőépítész terv

Részletesebben

Tervezés menete

1., KAPCSOLATFELVÉTEL, hogy megértsük mit szeretnétek, lássuk miben tudunk segíteni, melyik tervező illik hozzátok.

2., SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ, ahol találkoztok a tervezővel, mi pedig megismerünk titeket, szokásaitokat, céljaitokat, hogy ez alapján készítsünk egy feladatra szabott ajánlatot, ütemezést

3., A tervezés első szakaszának célja egy megalapozott KONCEPCIÓ rögzítése, ami igazodik a vágyakhoz, igényekhez, lehetőségekhez

4., A RÉSZLETES terv már tartalmazza a közösen meghatározott kialakításokat, felhasznált anyagokat, kiegészítőket. Ebből fognak a kivitelezők számonkérhetően dolgozni.

5., Bár a tervek minden szükséges információt tartalmaznak, KIVITELEZÉS alatt is számíthattok a segítségünkre.

30

KÖZEL 30 ÉVES TAPASZTALAT

550+

ÜGYFÉL

1000+

SIKERES PROJEKT

Kérdésfürdő

Figyelünk rád. Rengeteg vicces, szórakoztató, elgondolkodtató vagy éppen első hallásra furcsa kérdést teszünk fel. Megismerünk, megpróbálunk minél többet megtudni rólatok, mielőtt elkezdenénk a tervezést. Nem csak a stílusotokra vagyunk kíváncsiak, hanem az életmódotokra is, hogy miként, mire használtok egy teret. A legizgalmasabb kérdésekből összeállítottunk neked egy nagy csokorral.

Felelős tervezők

Nálunk elég egyetlen telefonszámot megjegyezned, hiszen a tervezési folyamat közben egyszemélyi felelős van, így a felelősségáthárításnak esélye sincs.

Állandóság

Közel 30 éve megtalálsz bennünket, és ezután is meg fogsz találni. Még a telefonszámunk is majdnem 30 éve ugyanaz. Várunk irodánkban a II. kerületi Pasaréti út 31. I/2. szám alatt. Szerintünk a design nem cél, hanem eszköz. Ezt adjuk a kezedbe, hogy segítsünk elérni az igazi célt: hogy szeresd, amiben élsz.

Konzultációs kapcsolatfelvétel