Specialitásunk

Az otthonteremtés és az építkezés az egyik legnagyobb örömforrás is lehet, ami izgalmas kihívásokkal erősítheti az abban résztvevők közötti személyes kapcsolatot. Irodánkban építészmérnökök és belsőépítész mérnökök dolgoznak, akik az épület vázától kezdve tudják összekapcsolni a valódi igényeket, hogy az igazi otthonná váljon a tér. Életre szóló élményt jelenthet, a kapcsolat elmélyítésének-, egymás megismerésének talán az egyik legérdekesebb módjává válhat.

Tervezés menete

1., KAPCSOLATFELVÉTEL, hogy megértsük mit szeretnétek, lássuk miben tudunk segíteni, melyik tervező illik hozzátok.

2., SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ, ahol találkoztok a tervezővel, mi pedig megismerünk titeket, szokásaitokat, céljaitokat, hogy ez alapján készítsünk egy feladatra szabott ajánlatot, ütemezést

3., A tervezés első szakaszának célja egy megalapozott KONCEPCIÓ rögzítése, ami igazodik a vágyakhoz, igényekhez, lehetőségekhez

4., A RÉSZLETES terv már tartalmazza a közösen meghatározott kialakításokat, felhasznált anyagokat, kiegészítőket. Ebből fognak a kivitelezők számonkérhetően dolgozni.

5., Bár a tervek minden szükséges információt tartalmaznak, KIVITELEZÉS alatt is számíthattok a segítségünkre.

Konzultációs kapcsolatfelvétel

Otthonteremtő belsőépítészeti csomagok

TanácsadásKoncepció tervStílus tervBelsőépítész terv

Részletesebben
Otthonteremtő építészeti csomagok

TanácsadásVázlattervFőépítész konzultációBejelentési tervKiviteli terv

Részletesebben
Üzleti terek belsőépítészeti csomagok

TanácsadásKoncepció tervStílus tervBelsőépítész terv

Részletesebben

5+

PROJEKTVEZETŐ TERVEZŐ

1996

GEPPETTO ALAPÍTÁSA

520+

ÜGYFÉL

Kérdésfürdő

Figyelünk rád. Rengeteg vicces, szórakoztató, elgondolkodtató vagy éppen első hallásra furcsa kérdést teszünk fel. Megismerünk, mielőtt tervezünk és elkezdenénk a tervezést, minél többet próbálunk megtudni rólatok. Nem csak a stílusotokra vagyunk kíváncsiak, hanem az életmódotokra is, hogy miként, mire használtok egy teret. A legizgalmasabb kérdésekből összeállítottunk neked egy nagy csokorral.

Felelős tervezők

Nálunk elég egyetlen telefonszámot megjegyezned, a többi számot mi hívjuk. Tervezés közben pedig egyszemélyi felelős van, a felelősségáthárításnak esélye sincs.

Állandóság

Több mint 25 éve megtalálsz bennünket és a következőkben is meg fogsz találni. / Várunk irodánkban a III. kerületi Perc u. 6-szám alatt. Szerintünk a design nem cél, hanem eszköz. Ezt az eszközt adjuk a kezedbe, hogy segítsünk elérni az igazi célt, hogy szeresd amiben élsz.