Egy több mint negyed évszázados belsőépítész tervezőműhely mely Budapesten született és nőtt fel.

Mi a Geppettonál nem vagyunk valami multifunkcionálisak. Nem végzünk sem lakberendezési, sem építész munkát. Mi csupán a belsőépítészetre fókuszálunk immáron több mint 25 éve.​ ​Igaz, kissé megszállottan. Az időnk nagy részét anyagok válogatásával és a tökéletes beszállítók keresésével töltjük.

Emellett folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, fejlesztjük műszaki, anyagismereti, művészi és empatikus képességeinket, hogy az ügyfeleink számára legtökéletesebb belső tereket tudjuk kialakítani.​ ​Megbízóink igényeinek alapos megismerését követően a számítógép már csak elvégzi a tervezést, modellezést.

Talán ez a legfőbb erényünk: a veletek való kiváló együttműködés. Hosszú évek szerteágazó tapasztalata alapján boldogan vállaljuk át az átalakítással járó kellemetlenségeket, mert mi ehhez értünk.​ ​Valószínűleg egész elfogadhatóak vagyunk pár egyéb dologban is, de igazából a harmonikus belső terek alkotása tölti ki életünket.

"Mutathatunk szép képeket, enteriőröket, mert vannak, hiszen 25 év alatt rengeteg munkánk elkészült, és le is fotóztuk őket. Van rajtuk sok trendi, meghökkentő mégis otthonos, harmonikus tér, kívül és belül, de nem erre vagyunk a legbüszkébbek. Amire igazán büszkék vagyunk, hogy minden általunk tervezett tér az azt használók személyiségéhez van igazítva, az ő igényük jelenik meg benne. Azért teszünk fel elsőre furcsának tűnő kérdéseket, rajzolunk sokféle alaprajzot, mutatunk többféle megoldást, osztunk meg rengeteg hangulat képet minden egyes ügyfelünkkel, mert így tudjuk feltérképezni mi lesz a számukra jó eredmény, ami minden egyes esetben más és más, hiszen nincsen két teljesen egyforma ember, család, közösség nem is beszélve a hozzájuk kapcsolódó életterekről. Szerintünk nincsen olyan, hogy egy tér csak egyféleképpen adja vissza amit a tervező megálmodott, két okból is. Nálunk a tervező együtt álmodik az ügyféllel, és ez nem is álom, inkább egy nagyon racionális, tudatosan megtervezett utazás, ahol az úti cél nektek az álomotthon, nekünk a ti elégedettségetek. Ehhez mi a szakmai tudást, az elkötelezett kíváncsiságot és nyitottságot, valamint az előítéletek nélküli szakmai alázatot tesszük hozzá. A másik ok, hogy semmire nem akarunk rábeszélni, hiszen mindenkinek mások az igényei, mást lát szépnek, egyedi célja van az otthonával és a lehetőségeink sem egyformák."Elek Máté - alapító, tulajdonos

Minőség kompromisszumok nélkül

Szerintünk az otthonteremtésnek inspiráló és kellemes alkotómunkának kell lennie, nem pedig stresszforrásnak.

Innováció

Mi a kérdéseken keresztül tudunk jobban megismerni titeket és ezen keresztül fejlődünk mi is. Mindezt egy komplex tervezési metódusba rendszerezve.

Élmény

Nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, biztos stílusérzék, a terek személyre szabottsága és a belsőépítészeti megoldások eredetisége nálunk magától értetődő.

Kapcsolat

Többre is kíváncsi vagy?

Regisztrálj egy időpontot velünk és biztosan nem leszünk mással elfoglalva csak Veled.