Egy több mint negyed évszázados belsőépítész tervezőműhely mely Budapesten született és nőtt fel.

Mi a Geppettonál nem vagyunk valami multifunkcionálisak. Nem végzünk sem lakberendezési, sem építész munkát. Mi csupán a belsőépítészetre fókuszálunk immáron több mint 25 éve.​ ​Igaz, kissé megszállottan. Az időnk nagy részét anyagok válogatásával és a tökéletes beszállítók keresésével töltjük.

Emellett folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, fejlesztjük műszaki, anyagismereti, művészi és empatikus képességeinket, hogy az ügyfeleink számára legtökéletesebb belső tereket tudjuk kialakítani.​ ​Megbízóink igényeinek alapos megismerését követően a számítógép már csak elvégzi a tervezést, modellezést.

Talán ez a legfőbb erényünk: a veletek való kiváló együttműködés. Hosszú évek szerteágazó tapasztalata alapján boldogan vállaljuk át az átalakítással járó kellemetlenségeket, mert mi ehhez értünk.​ ​Valószínűleg egész elfogadhatóak vagyunk pár egyéb dologban is, de igazából a harmonikus belső terek alkotása tölti ki életünket.

Minőség kompromisszumok nélkül

Szerintünk az otthonteremtésnek inspiráló és kellemes alkotómunkának kell lennie, nem pedig stresszforrásnak.

Innováció

Mi a kérdéseken keresztül tudunk jobban megismerni titeket és ezen keresztül fejlődünk mi is. Mindezt egy komplex tervezési metódusba rendszerezve.

Élmény

Nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, biztos stílusérzék, a terek személyre szabottsága és a belsőépítészeti megoldások eredetisége nálunk magától értetődő.

Kapcsolat

Többre is kíváncsi vagy?

Regisztrálj egy időpontot velünk és biztosan nem leszünk mással elfoglalva csak Veled.