Álláslehetőségek

Karrier

Jelenleg az alábbi pozíciókra keresünk munkatársat a csapatunkba:

Mi a Geppettonál nem vagyunk valami multifunkcionálisak. Nem végzünk sem lakberendezési, sem építész munkát. Mi csupán a belsőépítészetre fókuszálunk immáron közel 30 éve. Folyamatosan fejlődünk, követjük a nemzetközi trendeket, fejlesztjük műszaki, anyagismereti, művészi és empatikus képességeinket, hogy az ügyfeleink számára legtökéletesebb belső tereket tudjuk kialakítani.

Legfőbb erényünk azonban az, hogy rendkívül alaposan feltérképezzük az ügyfeleink igényeit és a rájuk jellemző teret hozzuk létre, nem pedig trendeket követünk. Az átlagosnál részletesebb belsőépítész terveket készítünk, mert megrendelőink fontosnak tartják az alapos munkát.

Elsődleges célunk, hogy még több ügyfelünk élvezhesse a magas szakmai színvonalat, amit irodánk képvisel. Ezért keresünk olyan szakmailag tapasztalt tervezőt, aki rövid időn belül el tudja sajátítani munka-, kommunikációs- és ügyfélkezelési módszerünket.

Tervező partnert keresünk benned, nálunk jóval szabadabban dolgozhatsz, mint más irodában mindamellett, hogy jóval stabilabb háttered lesz, mintha egyéni vállalkozó lennél. A Geppetto biztosítja számodra a folyamatos, minőségi munkabeáramlást, nevet, brandet, szabadon választhatsz magadnak ügyfelet, projektet, munkaidő beosztást.

Nem utolsó sorban büszkék vagyunk rá, hogy kiváló csapatot alkotunk így együtt. Kötetlen, fesztelen hangulat, egymást segítjük mind barátilag, mind szakmailag.

Néhány szóban a kiválasztás menetéről

Nem a papírokban, hanem az emberekben hiszünk. Bárkiből lehet jó belsőépítész, aki érdeklődő, aki szeretne tanulni, akinek van akaratereje, aki a legjobbat akarja kihozni magából és a projektjeiből. Szeretjük, ha munkatársaink más és más perspektívákat tárnak elénk, ha új megoldási javaslatokkal állnak elő, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapják. Ha olyan helyet keresel, ahol megvalósíthatod önmagad, ahol kiélheted a kíváncsiságodat, ahol együtt gondolkodhatsz nyitott emberekkel, akkor jelentkezz bátran!

  • Jelentkezz minél előbb a kiválasztott pozícióra, mert a kiválasztás folyamatosan történik, amíg meg nem találjuk a megfelelő csapattagot.
  • Koncentrálj az űrlapra. Ez számunkra az önéletrajzod. Ne feledd, hogy ez az első benyomás, amit rólad kapunk. Fejtsd ki a képességeidet, keltsd fel a figyelmünket, kreatív módon érd el, hogy találkozni akarjunk veled. Írd le részletesen, hogy milyen projekteken dolgoztál, milyen eredménnyel, mikre vagy a legbüszkébb.
  • Ha van bármilyen elkészült projekt tapasztalatod, oszd meg velünk (mekkora csapat volt, milyen sikereket értél el, mi okozott nehézséget, stb.)
  • Légy lényegre törő és rövid.
  • A válaszaid során figyelj, hogy mindig eljuss a megoldáshoz, szóval gondolkozz bátran hangosan.
  • Ha nem érted pontosan a kérdést, amit felteszünk neked az interjún, kérdezz vissza bátran.
  • Tervezd meg, hogy mit tartasz a legfontosabbnak elmondani magadról.
  • Öltözz úgy, ami szerinted méltó az ügyfeleinkhez, de maradj önmagad. A lényeg, hogy jól érezd magad abban, amiben vagy.
  • Gondold át előre: egyedül vagy csapatban dolgozol a legjobban? Mi volt az eddigi legnagyobb kihívásod az iskolában vagy korábbi munkáid során, és hogyan oldottad meg?

Ha csak szeretnél az adatbázisunkba kerülni, töltsd ki ezt az ívet és várd meg míg jelentkezünk.