Amit egy tervezőnek érdemes tudni

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

M. Addington and D. Schodek SMART MATERIALS AND TECHNOLOGIES (for the architecture and design professions) Elsevier, 2005 Amit egy tervezőnek érdemes tudni: alapvető fizikai törvények és az anyagok legfőbb tulajdonságainak ismertetése, példákkal illusztrálva.


Előtér - előszoba

Sokan azt mondják, hogy a ház ezen része árulkodik leginkább a tulajdonosok igényességéről, hiszen ez az a helység, ami fogad bennünket, mikor hazaérünk és a vendégeink is ezt látják meg legelőször.

  • Ülve szeretnéd a cipőfűződet kötni?
  • Ha érdekel az összes kérdés ami segíthet átgondolni az igényeidet, klikk ide!

The art and engineering of tensile architecture

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

Horst Berger LIGHT STRUCTURES - STRUCTURES OF LIGHT (The art and engineering of tensile architecture)Authorhouse, 2005


"blackstage" a kaleidoszkópfal, avagy divatshow élőb(b)en

A WAMP „Nincs Lehetetlen” rendezvényének egyik csúcspontja két professzionális divatshow. Az előadásokat egy speciális élő montázsban újramixeli a G-lab által kreált „kaleidoszkópfal”.

Tovább


100% Design – Hollandia

100% Design – Hollandia, Rotterdam, június 5-7.

Egymást követik a design kiállítások Európa szerte. Az egyik legizgalmasabb eseménynek a nyári szezonban a hollandiai 100% Design kiállítás ígérkezik, mely az egyetlen nagy volumenű esemény az országban, mely összefogja a trendformáló tervezőket! Miután megnéztük a weboldalon a kiállítók listáját, érdemes azonnal repülőjegyet és szállást foglalni!

www.100procentdesign.nl


DMY-Berlin International Design Festival

DMY-Berlin International Design Festival, május 21-25.

A Budapesti Design7 rendezvénysorozathoz hasonló fesztivál kerül megrendezésre DMY néven Berlinben. 35 helyszínen párhuzamosan futnak az események, kiállítások. A fesztivál nyitott a külföldi tervezők, kiállítók és látogatók számára egyaránt, így a programok között megtalálhatjuk például a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem designereinek a rendhagyó vándor-tárlatát is, melyet Taste MOMEnts névre kereszteltek.

www.dmy-berlin.com


ICFF - Az egyetlen említésre méltó design esemény az Egyesült Államokban.

ICFF - New York / Május 17-20.

20th International Contemporary Furniture Fair

A Jacob K. Javits Convention Center 600 kiállítónak és közel 25.000 szakmai látogatónak ad helyet ez alkalomból. A városban a 4 nap alatt több helyszínen zajlik a design élet, a kiállításhoz kapcsolódó rendezvények, programok időpontjairól a weboldalon tájékozódhatunk.

www.icff.com


Park Inn Hotel Sárvár - A legharmónikusabb együttműködés az építésszel és a beruházóval

A Proform Zrt beruházásában a Sárvári Termálfűrdő szomszédságában 240 szobás 4 csillagos szálloda közösségi tereinek belsőépítészeti és bútoros megoldásainak kivitelezése a Medveczky és Gothard építészirodával együttműködve. A projekt 2006-ban befejeződött.

http://medveczky-gothard.hu/


Az újonnan kifejlesztett eljárások a fát a jövő anyagává emelik…

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

Chris Lefteri WOOD (Materials for inspirational design)RotoVision, 2005Különböző fafajták és különböző felhasználási módok. Az újonnan kifejlesztett eljárások a fát a jövő anyagává emelik…


A modern fémek

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

Chris Lefteri METALS (Materials for inspirational design) RotoVision, 2004Gyakorlati kézikönyv és forrásmunka művészek, műszaki szakemberek, építészek, tervezők és diákok részére a modern metál anyagokról: főbb jellegzetességek, eljárások, fő alkalmazási terület stb.