Hálószoba

Az otthonod azon tere, ami leginkább kényelmes kell, hogy legyen, hogy minden a pihenést és intimitást szolgálja. Életünk egyharmadában alszunk, és nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között tesszük.

  • Hátfájós vagy? Matrac keménysége, vastagsága, összetétele segíthet is ezen.
  • Ha érdekel az összes kérdés ami segíthet átgondolni az igényeidet, klikk ide!


Az egyik londoni munkánk képei

Nehéz elhinni a képek alapján, hogy ez a rendezett lakás egy férfi páros otthona.
A letisztult formák és az elegáns megjelenés mellett, a könnyű rendrakás lehetősége, a praktikum is fő szempont volt a tervezés során. Hiszen a ház gyakori vendégváró hely, bulik, üzleti beszélgetések színtere. A funkciók elkülönítésében a szintek segítenek, három emeleten lévő lakás egybenyitásával. A gardróbszoba az intim lakrész központja. Megmaradtak a karakteres angol lakás jellemzői, a fal és lábazati párkányok, kandalló, melyeket, az Ecseri piacról szerzett, felújított, a polcok előtt eltolható, aranykeretes tükör erősít. Az üvegcsillár alatt középen nagy bőrpad. Feladata, hogy a szétválogatott szennyest tárolja. Merthogy itt rend a lelke mindennek.

Tovább


A konyha a szoba rangjára emelkedik

Tapasztalatunk szerint a konyha funkciója, rendeltetése egyre inkább kibővül, a lakás terei egybemosódnak, ezért a vele szemben támasztott elvárások is megnőnek. A mai konyha már nemcsak a hagyományos tevékenységekre korlátozódik, hanem kezdi kinőni alárendelt szerepét, és a szoba rangjára emelkedni.

Tovább


Te ötletirigy vagy? - Workshop a G-labben

Véleményünk szerint tervezés közben nem az számít, hogy kinek jutott eszébe egy ötlet, hanem az, hogy hogyan tudjuk "felnevelni". Ezt a hozzáállást próbáltuk átadni 31 Delfti designer növendéknek, akik egy szép napon bejelentkeztek hozzánk egy közös brainstorminga.

Tovább


BL Yachtclub - Bútoros fővállalkozók és kivitelezők voltunk

A CIB lizing beruhazasaban (5Mrd ft) epult 153 lakasos luxus Yachtkikötő es appartmannszállo mind a 153 lakásának bútorozási feladatát oldotta meg a Geppetto a tervezéstől a teljes kivitelezésig. A projekt 2007-ben befejeződött.