60 esettanulmány napjaink legtalálékonyabb, a világ legkülönbözőbb tájain élő építészeitől

Olvass bele nálunk! Elérhető a bemutatótermünkben lévő mini könyvtárban.

Victoria Ballard Bell with Patrick Rand MATERIALS FOR DESIGN Princeton Architectural Press, New York 2006

60 esettanulmány napjaink legtalálékonyabb, a világ legkülönbözőbb tájain élő építészeitől a különböző alapanyagok (üveg, beton, fa, fém, műanyag) leleményes felhasználásáról. Emellett alapos tanulmányt olvashatsz az anyagok jellemzőiről, történetéről, permutációjáról, és a gyártási technológiákról.


Vendégszoba

Ha rendelkezel ilyennel, vagy egy már másik funkcióval rendelkező szobában szeretnéd elszállásolni vendégeidet, érdemes praktikusan és mindenki számára kényelmesen berendezni a vendégszobát, hogy azok, akik csak néhány éjszakát töltenek nálad is szívesen emlékezzenek vissza és ne „csak” a társaság miatt.

  • Szeretné kipakolni a táskáját? saját fürdőszobát?
  • Közel vagy inkább távol legyen a te saját lakrészedtől? asztala legyen?
  • Ha érdekel az összes kérdés ami segíthet átgondolni az igényeidet, klikk ide!

Hogyan is kezdj hozzá? Hogyan fogalmazd meg a stílusod?

Hogy ne csak a fantáziádra kelljen hagyatkoznod, segítségül megadunk néhány magazin címet és linket, hogy könnyebben át tudd gondolni és képekkel ábrázolva elmondani nekünk is, hogy milyen a számodra minden szempontból tökéletes otthon. Javasoljuk, hogy ne egy konkrét lakásképeket válassz ki, hanem mutasd meg nekünk, milyen hangulatot, színvilágot, világítási és egyéb megoldásokat szeretnél viszontlátni, áll közel hozzád, mi az amit tudnál szeretni! Azt is jelöld be amit nem!

Magyar nyelvű magazinok:

H.O.M.E Magazin
Elle Dekor
Atrium
Decorreport

Külföldi magazinok:

Wallpaper
Design Diffusion News
Interni
Frame

Rengeteg belsőépítészeti könyvvel is várunk, pl. :

Daab, Taschen és Teneues kiadványokkal

A kiadványok legtöbbje megtalálható bemutatótermünkben, ahol szívesen várunk, és olvasgatás közben kipróbálhatod bútorainkat is. Jelentkezz be egy konzultációra itt, a jobboldalon található 30 másodperces ürlappal!