Az Excelsior Spa beruházói szerettek volna biztosra menni, mind a minőség, mind  design tekintetében. ezért örökpanorámás, termálvizes,  luxusingatlanjainak a konyháinak tervezésére bennünket kértek fel.

Hazai viszonylatban  különleges ingatlanegyüttes, hisz olyan lakóterek megalkotása a cél, amik követik a legújabb világtrendeket a luxusingatlanok terén, úgy hogy ezt még eddig nem látott, egyedi megoldásokkal teszi.
Konyháink is ehhez alkalmazkodnak:
Maximálisan kiszolgálják használójának funkcionális igényeit, ezért alkalmazzuk a legmodernebb anyagokat, vasalatokat, háztartási gépeket és teljes belső tartalmat.
Könnyen alkalmazkodunk az egyedi térkialakításhoz, speciális megoldáshoz, mivel egyedi, általunk készített elemekből dolgozunk.  A tökéletes funkcionalitáson felül nagy hangsúlyt fektetünk a megjelenésre, szem előtt tartjuk az épület adottságait, hangulatát, a benne élő emberek életformáját.
Három alapkoncepciót készítettünk a lakásokhoz:

Modern: Leginkább a letisztultság jellemzi, mind formákban, mind anyaghasználatban.

Art Deco: Elegáns stílus sötét tölgyfurnéros frontokkal.

Rusztikus: Ez a konyha a klasszikus stílus jegyében készült.. Azoknak ajánlott, akik a rusztikus színeket és formákat kedvelik, a klasszikus értékeket vallják magukénak.

Több, mint tíz éves tapasztalatunkban bízva és a megrendelőink visszajelzéseit szem előtt tartva választottuk ki az optimális megoldásokat.
Mint minden munkánknál, itt is a kényelem, funkcionalitás és esztétikum harmóniájára törekedtünk.

Bár a jelenleg az Excelsior Budapest  Spa projekt  áll,  reméljük hogy mihamarabb megoldódnak a beruházás körüli gondok, és megvalósulhatnak a terveink is.