Mi van, ha egy szép nagy polgári lakásban laksz egy nagyobb városban és remélhetőleg van időtök sokat olvasni, netán egy szép könyvgyűjteménnyel is büszkélkedhettek?

Nos, bemutatunk nektek egy kiváló példát arra, hogyan tanulhatják meg játékosan a gyerekek is az olvasás szeretetét. Ha esetleg nagyon elfáradna a figyelmük, némi trampulin ugrándozással újra felrázhatják magukat vagy éppen fordítva. Kiválóan elmossa a határokat tanulás és a kikapcsolódás között. Egy ügyes trükk , hogy lefoglaljuk őket, miközben közel lehetünk.

A gyerekek úgyis másképp tekintenek a világra, a mi határaink és szabályaink egyszerűen értelmetlenek számukra. Számukra a mi világunk egy óriási játszótér, a falak firkálásra valók, a fürdőkád úszásra s a bútorok pedig arra, hogy felmászva a tetejükre kincsekre leljenek az oda elpakolt dolgok között.

Ez az ötletes megoldás ugyan egy madridi belsőépítész iroda megoldása a család igényeihez mérten, de kiválóan példázza azt a találékonyságot amit a belsőépítész tervezők elő tudnak húzni zsebükből, mikor egyedi megoldásokra van szükség.