Egyre többen preferálják a személyre szabott, különleges kialakítású tereket. Ennek egyik kiváló megnyilvánulási pontja a konyhák és fürdőszobák, hiszen a rohanó világunkban abban a kevés időben is amit otthon töltünk, szeretnénk a kis személyes életterünkben, vagy kuckónkban pihenni, relaxálni. Szeretnénk, ha az általunk körülvett anyagok, tárgyak, technikai újdonságok a mi kényelmünket szolgálnák s mi is tud igazán melegséget hozni egy otthonba, mint a meleg színek, textilek és a fa.

Sokan használnak különböző kiegészítőket a fürdőszobában, mint a fából készült mosdóállványok, zuhanykilépők, tükrös szekrények, de ki gondolná, hogy sokkal szélesebb körben is alkalmazhatjuk a fát ma már a kiváló minőségű megmunkálásnak, kezeléseknek köszönhetően.

Szeretnénk inspirációul szolgálni azoknak akik gondolkodnak a fa fürdőszobában való szélesebb körű felhasználásában.
Az anyagok és felhasználási lehetőségeik olyan széles körűek, hogy azt nehéz röviden felvázolni, álljanak itt tehát inkább a képek ízelítőül és ha bármilyen kérdés felmerül a témával kapcsolatban, szívesen tanácsot adunk a tervezéssel kapcsolatban.