Unod már az olcsó minimál design utánzatokat, metrócsempét és a bézs színeket? Szeretnél egy kicsit igazán egyedi és stílusos konyhát magadnak? Kiélnéd a kreativitásodat, de mindenhol csak az unalmas színkombinációkat ajánlják a forgalmazók és kivitelezők?

Mutatunk neked most 10 olyan példát ahol bebizonyítjuk, a konyhának nem kell egyhangúnak és egyformának lennie, mint mindenki másnál – sőt valójában sokkal szórakoztatóbb mikor személyre szabjuk pontosan a te igényednek és személyiségednek megfelelően. Hagyd kielégíteni a színek és formák iránti vágyaidat!

színes konyha

1., Színes fali burkolat milliméter vastag kerámia lapokból

beton konyha

2., Szintén fali burkolatra mosható beton felület, melyre folyékony krétával lehet írni

minimál konyha

3., A minimál stílus is lehet laza és fiatalos, ha például egy hasonló paddal kiegészítjük

moderne-elemente-altmodisch

4., Fogd a régi konyhádat és dobd fel a falat különböző falmatricákkal, tejesüveg lámpaburákkal, de akár a színezett tejüveg sütő hátlap is sokat frissíthet a jelenlegi összeállításon

eklektikus konyha

5., Színek vagy minták? Miért ne lehetne mindkettő!

eklektikus konyha

6., Sokan ragaszkodnak a régi tárgyaikért s nem is szabad mindenféle új trendek miatt megszabadulni tőlük. Kiegészíthetjük őket viszont pár friss megoldással, mint például itt a színes Smeg hűtővel, firkafallal és az újrahasznosított és festett/kezelt konyha hátfallal.

nyers fa konyha nyers fa konyha

7., Használj újrahasznosított  vagy nyersen megmunkált fa felületet, melyet kezelhetsz olyan anyaggal is, mely után könnyen tisztíthatóvá válik.

természetes konyhatermészetes konyha

8., Vidéki hangulat és anyaghasználat modern értelmezésben

sárga fekete konyha

9., Merész színű munkapult egy konzervatív környezetben? Kiváló kontraszt!

 

logo-SM

10., A legjobbat a végére hagytuk. Szerinted mire gondolhattunk utolsóként? Írd meg vagy tölts fel egy képet közvetlenül ezen facebook poszt alá  s ígérjük eláruljuk a végén.