Valami igazán különlegesre, de mégis teljesen természetesre vágysz? Öltöztesd fel otthonod valódi palakőlapokkal! Mindegy, hogy egy ház homlokzatára, a nappali falára, a fürdőszobába vagy az előtér padlójára szánod, a Slate-Lite ultravékony palakövek minden felületre kínálnak megoldást! Ezek az extrém vékony palakőszeletek, mindössze milliméter vastagságúak, súlyuk elenyésző. Stabilitásukat és az optimális felhelyezéshez szükséges hátoldalt, környezetbarát alátétjük biztosítja. Hihetetlen vékonyságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően nemcsak a munkafolyamatok rövidülnek meg. Számtalan új lehetőséget nyitnak meg a belsőépítészetben, segítségükkel megszűnnek a határok, szinte bármit fedhetünk ezután palakővel. A SlateLite kövek beltéren, kültéren és vizes helyiségekben is szó szerint otthonod ékkövei lesznek. Az extrém hajlékony EcoStone kövek bármilyen íves vagy éles felületet kővé varázsolnak, legyen szó ajtókról, szekrényekről, határidőnaplóról, ceruzatartóról, vagy akár kalapról és ruháról. Translucent kövekkel más értelmet nyer egy helyiség megvilágítása,legyen szó természetes fényről amely átvilágítja a követ, vagy mesterséges világításról, akár lámpaburaként. Igazából teljesen mindegy mire használod mert a végeredmény természet(esen) által(ad) egyedi lesz s csak a fantáziád szabhat határokat.

 

Slate-Lite tulajdonságai:

– 0,1-1,4mm vastagságú, 100%-ban természetes palakő-felület – természetes, üvegszál erősítésű poliészter alátét biztosítja az egyenletes tapadást – Teljes vastagsága mindössze 1,5-2 mm – Súlya alig 1,5 kg/m2 – Standard mérete 1220x610mm, külön kérésre egyéb méretekben is elérhető – Tűzálló anyag – Formaldehid mentes

Slate-Lite alkalmazása:

A Slate-Lite termékek beltéren és kültéren is egyaránt használhatók, csakúgy mint vizes helységekben. Bármilyen egyenletes, tiszta felületre felhelyezhetjük a megfelelő eszközökkel, de nézzünk néhány konkrét példát, hová is ajánljuk leginkább:

– Falburkolat – Falfelületek kandalló és kémény környékén – Fürdőszoba és szaniterek környéke – Homlokzat – Padló – Mennyezet – Konyha – Bútor és ajtódekor

Slate-Lite előnyei:

– vékonysága, csekély súlya miatt olcsón és rendkívül könnyen szállítható, megmunkálható – utánrendelése hosszú évekig biztosított – görbe felületekre és élekre is egyszerűen fektethető – csempére, járólapra, parkettára vagy más, már kialakított, tiszta, egyenletes felületre is felhelyezhető – fenti tulajdonságai miatt rendkívül költségkímélő

Slate-Lite színei:

Slate-Lite termékünk 21 féle árnyalatban kapható, ezek között találhatsz matt és csillámos köveket. Ne felejtsd, ezek a termékek valódi, természetes kőből készülnek, ezért a minta egy kicsit változhat, mivel minden darab egyedi! A palakő egy teljesen természetes, időtlen termék, amely több millió év alatt alakult ki a földkéregben. Színbeli eltérések ezért könnyen előfordulhatnak. Ugyanakkor mi mindig arra törekszünk, hogy az eladásra kerülő termékek hasonlóak, egységes színezetűek és szerkezetűek legyenek. Nagy terület burkolása esetén, kérjük, lépj kapcsolatba velünk, hogy minél homogénebb legyen az összkép.

Persze, felmerül a kérdés most benned, hogy ha ilyen innovatív technológiáról van szó, akkor az biztosan drága.

Pedig épp ellenkezőleg!

Ha a termékről szeretnél többet megtudni, vedd fel a kapcsolatot a srácokkal vagy látogass el a slatelitehungary.hu oldalra.

Ha pedig elképzelted magadnak egy konkrét helyen és szeretnél a megvalósíthatóságáról többet megtudni, akkor pedig itt érhetsz el minket.