Varázslatos vidéki vendégház

- A tradíció találkozása a modern kényelemmel

Az enteriőr különleges elemei között magyar mintagyökerekből táplálkozó tapéták mesélnek ősi történeteket, erdélyi fa bútorok hívogatnak pihenésre, és régi magyar tárgyak új köntösben elevenítik fel a múltat. A meglévő nyári konyha és borospince mellé épült a vendégház és szaunaház, melyek tökéletesen illeszkednek a környezetbe.

A nyári konyha hangulatát a kályha eredeti kék csempéi ihlették. A konyhai csempe harmonizál a kályhával, egységes és stílusos látványt teremtve. Ez a harmónia az egész térre jellemző, összekapcsolva a múltat a jelen kor igényeivel. 

Megrendelőnk kiskorában kecskét tartott, ez ihlette a vendégház egyik kedves motívumát: egy bájos ülőke formájában köszön vissza a múlt, mosolyt csalva a család arcára.

Ez a varázslatos vidéki búvóhely családtagok és barátok számára nyújt kikapcsolódást összejövetelek után.

A szaunaház naturális, autentikus bútorokkal van berendezve, és a sok fa anyag használata melegséget sugároz. A hatalmas üvegfalaknak köszönhetően a szaunában és a napágyakban pihenve is pazar kilátásban lehet gyönyörködni. A nyári konyha hangulata visszaköszön a mini bár italhűtőjének kék színében, ezzel is megteremtve az összhangot.

Fotó és videó: Hlinka Zsolt

Szövegírás: Alföldi Barbara

Sarolta és Tamás - a megrendelők:

3 éve leltünk igazi otthonra egy csendes sváb faluban a Vértes lábánál, egy teljesen a mi igényeinkre szabott és egyben élhető ház volt a vágyunk. A tervezés során sikerült megvalósítani álmaink otthonát, ahol minden eltöltött perc örömöt okoz számunkra. A praktikus terek kialakításától kezdve a bútorok kiválasztásától az egészen apró részletekig itt tényleg minden rólunk szól, nem győzünk ezért eléggé hálásak lenni Kittinek és Edinának és természetesen a Geppetto csapatának. 

Sarolta és Tamás”

"A családi házukat Kitti tervezte, a tervezési folyamatot így már ismerték és gördülékenyen tudtunk együtt haladni. 

A stílusban már sokkal bevállalósabbak voltak, színek és anyagok tekintetében, nyitottsággal fogadták a javaslataimat, öröm volt velük együtt dolgozni."

Belsőépítész tervező:  Lak Edina