üveg – porcelán – fotó / a kiállítás megtekinthető január 3-ig, hétfő-péntek 10-17 óra között

   

A situ csoport tisztelettel meghívja Önt „makettek” című kiállításának megnyitójára a Geppetto Studioba (1137 Bp. Katona József utca 15.) A kiállítást megnyitja: Tomay Tamás. Kiállítók: Balogh Judit . Bükki Rebeka . Farkas Vajk . Kóczián Tünde . Tomay Katalin . Varga erika és meghívottként Bisztriczky Réka

A situ csoport egy baráti társaság által létrehozott művészeti egyesület. 2002-től az akkori Magyar Iparművészeti Egyetem szilikát szakán egy csoportba jártunk. A közös munka alatt, egymást segítve fűződött szorosabbra a barátság és döntöttünk az egyesület alapítása mellett. Azóta több év eltelt, szétszóródtunk az országban, világban, de amikor lehetőség adódik, újra összegyűlünk és a régi légkörben dolgozunk együtt. Mindenki összeszedi cók-mókját, szerszámait, skicceit és elvonulunk alkotni:

   

Bárdudvarnokra, Kecskemétre, Siklósra, Vajk kertjébe, vagy egyszerűen csak agyalni a Gerinc utcába. Ha minden jól megy, ennek a közös munkának eredménye kiegészítve az egyenileg alkotott munkákkal, egy-egy kiallítás, ahol mindenki megmutathatja épp aktuális önmagát, a számára épp aktuális műveszeti ágban. Mert tiszteletben tartjuk azt is, aki csak üveggel álmodik és azt is aki szilikáttól eltérő területeken bontogatja szárnyait, legyen az grafika vagy fotó. Lényeg, hogy együtt mutassuk meg időről időre magunkat.

       

kiállítás: