Birtokunkba került 10 db EREDETI Vitra Eames Aluminium szék, melyek együtt és darabonként is megvásárolhatóak.

A székekről:

Ray és Charles Eamest úgy szokták emlegetni, mint a házaspár, akik formába öntötték a 20. század Amerikáját. A művészet különböző területein tevékenykedtek (film, építészet, design).

Legismertebbnek mégis a Vitranak tervezett Aluminium széksorozatot tartjuk.

Korukat meghazudtolóan reagáltak kivitelezési problémára, szokatlan, a műfajban újnak tűnő anyagok felhasználásával. Így készült el az Aluminium sorozat is, mely egy különleges felfüggesztést kapott.Ezek a székek mind egy kisebb laktérbe, mind irodai környezetbe kiválóan beilleszthetőek.

Ikonikus designtárgyak, amik a maximális kényelmet szolgálják.

Légy eredeti!

Mint a legtöbb hasonló múlttal rendelkező design ikont, az Aluminium székeket is gyakran hamisítják, így áron alul nagyobb rétegeket képesek elérni.

Az eredeti tárgyak konstrukciós problémákat oldanak meg, sok évnyi fejlesztés, tanulmányozás, és újszerű technikai megoldások állnak mögöttük. Pl egy forgószék nem akadhat, vagy adhat ki hangot, és sok évtizednyi használat alatt sem szabad minőségi romlásnak bekövetkeznie. A hamisítványokat sok tesztnek alávetették és az derült ki, hogy nagyon kevés használatot bírnak ki, silányabb, vékonyabb anyagokból készülnek, tehát aki nem csak egy formájában hasonló, de az eredeti minőségnek is megfelelő design tárgyat szeretne, annak érdemes eredetit vásárolni.

A nálunk lévő valamennyi Eames szék eredeti, amit a széken elhelyezett matrica és az alumíniumba ütött sorszám is bizonyít, ezek látszanak a fotókon is.

Eredeti ára: 2000 EUR/db

Akciós ára: 600 EUR/ db

Siessetek, mert viszik, mint a cukrot…