Szolgáltatások

Mára a belsőépítész irodák és lakberendezők csakúgy, mint a belsőépítészeti megoldások annyira megsokasodtak, hogy frissen belecsöppenve szinte lehetetlen kiismerni magadat közöttük. Ha el akarod kerülni, hogy a régen elképzelt otthonodban bosszantó hibák keserítsék meg mindennapjaidat, felbecsülhetetlen értékű egy oldal ami segít eligazodni a rengetegben. Így hát mindjárt az elején segítünk is eligazodni a legelső kérdésben:

Ha saját lakóterületedet szeretnéd kialakítani akkor ugorj az otthonteremtőknek oldalra!

Otthonteremtőknek

Ha mások számára szeretnél lakó, közösségi teret létrehozni, akkor ugorj a üzleti befektetőknek oldalra!

Üzleti befektetőknek

Mitől otthonteremtő?

az otthonteremtésnek inspiráló és kellemes alkotómunkának kellene lennie, nem pedig stresszforrásnak.

Életmód, (nem)mindennapos szokások.

Akik a lakásodban vannak, mégsem élnek Veled.

A konyha a lakás egyik legfontosabb pontja, nemcsak az ételkészítés és táplálkozás helyszíne, hanem találkozóhely, összejövetelek középpontja.

Nappali este is…itt tud összegyűlni a kis/nagy család, itt szunyókálhatsz egyet a TV előtt délután és burkolózhatsz be a pléd alá egy jó könyvel.

A fürdőszoba az igazi felüdülés helyszíne kell, hogy legyen s nem csak egy mellékhelyiség.

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért nem mindegy, hogy mindezt milyen körülmények között tesszük.

Mitől kereskedelmi terek?

ahol az üzlet találkozik a designal, ott semleges megoldások nem léteznek.

Minél szűkebb csoportot tudsz megjelölni és minél plasztikusabban tudod megfogalmazni jellegzetességeiket, szokásaikat, rigojáikat, annál profibb, látványosabb, emlékezetesebb és profitábilisabb lesz a végeredmény.

Fogalmazd meg egyetlen mondatban, hogy mi az a hatás, mi az az üzenet amit a térbe toppanva a célcsoportnak éreznie kell!

Szinte mindent meg lehet csinálni akár holnapra is, mindössze nagyon sok erőforrást kell hozzá mozgósítani. Egy jó projekt ütemezés, a határidők pontos ismerete viszont feltétele az ésszerű erőforrás beosztásnak.

Nagyon fontos a helyes költségarányok meghatározásánál ha pontosan tudjuk, hogy minek mennyi ideig kell szolgálnia.

Tudunk segíteni mindkét esetben, csak máshogy nyúlunk a projekthez.

Bele is bukhatsz a vállalkozásodba, ha a tervezett költségek nem fedik a valóságot, alul vagy túltervezed a költségeket. Nem a tervező fogja megmondani, hogy mennyibe fog kerülni ez a TE dolgod. A jó belsőépítész dolga, hogy szóljon ha elszámoltad magad és a költségvetésen belüli megoldást tervezzen.