Történelmi épületből rendezvény helyszín a Normafánál 2.

Januárban számultunk be legutóbb az gyermekvasút Széchenyi-hegyi végállomásán található étterem rész megújulásáról az alábbi bejegyzésben.

Hamarosan elkészül és megnyit az épület. Fent rendezvényterem, lent pedig kávézó, klubterem működik majd.

1948-ban adták át először az Gyermekvasút Széchenyi-hegy végállomását ünnepélyes keretek között, melyet az alábbi archív képek támasztanak alá:

Néhány életkép a 60-as évekből:

 

Majd az ezredforduló éveiből:

…és íme néhány ízelítő a 70 évvel később, a Geppetto belsőépítész iroda segítségével átalakult épület, melyről hamarosan, a hivatalos megnyitó után egy átfogó fotósorozatot is bemutatunk:

 

 

Az épület belsőépítész tervezője, Károlyi Szilvi személyes kedvenc része a világítástechnika:
„Mivel a tér eseménytől függően lesz berendezve, így a fő elem a világítás. Nem is a fényt kellett megtervezni, inkább a tér árnyékait, hogy hangulatot keltsen és azt is több funkcióra kialakítva.
Időről-időre kijártam megnézni, hogy hogyan alakul a kivitelezés, átbeszéltük az aktuális lépéseket, tapasztalatokat, ennek ellenére mikor beléptem a nagy rendezvény térbe megvolt a „woow” élet érzés. A szép esésű függönyök, a világítás felkapcsolva, szép rendben volt minden, libabőrös lettem a teret meglátva. Az arcom automatikusan mosolyra fakadt. Jó érzés a tervrajzokat 3.dimenzióban is megtapasztalni, mint mikor a kicsi makett életre kel.
Zseniális esküvő helyszín lesz! Mivel volt szerencsém kétszer is esküvőt fotózni, így a tervezést is segítette ez a látásmódom. A helyszínben a helyszíneket hoztam létre. Rengeteg olyan részlet van, ahol nagyon jó fotókat lehet készíteni: a varázslatos kisvasút, a tükröződések a portálban, a nyers téglafal, a rozsdás lemez bejárat, a pult lámpája, ami görbíti a teret, a terasz ahol messziről is jó fotókat lehet készíteni a vendégekről és a párról. Varázslatos minden porcikája az épületnek. Én biztosan itt tartom majd az esküvőm. :)”