szakértő kezekben

Belsőépítészeti tanácsadás

Álmodtál már arról, hogy milyen otthonban élnél legszívesebben? Elképzelted már, hogy milyen tereket alakítanál ki, hol pihennél, milyen lenne a konyha vagy éppen hol férne el a nagy családi vagy baráti összejövetel esetén mindenki? Ha fejben meg is van mindez, akkor is fontos, hogy végül szakértő kezek tervezzék meg a valóságban. Hiszen az általad átgondolt részleteken túl még széleskörű tudásra, számtalan döntésre és utánajárásra is szükség van, hogy az otthon valóban tökéletessé váljon. Mi ebben segítünk.

Belsőépítészeti tanácsadásunk tulajdonképpen az egyik legkoncentráltabb szolgáltatásunk. Minden esetben beletesszük a tudásunk legjavát, miközben teljesen rád/rátok figyelünk.

Érdekel a szolgáltatás

Hogyan zajlik a folyamat?

1. Időpontfoglalás
A lenti űrlap segítségével tudsz jelentkezni belsőépítészeti tanácsadásra. Ezután kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, és egyeztetni tudjátok az időpontot. Ennyi idő nekünk elég, hogy az űrlapon megfogalmazott információkat átgondoljuk, átbeszéljük, és célzott kérdésekkel készüljünk fel a telefonbeszélgetésre. Másrészt, mivel több futó projektünk is van, és elég sokat dolgozunk „terepen” az általunk készülő otthonokban, csak olyan időtávot ígérünk, amit be is tudunk tartani. Ez a mentalitás a későbbiekben is igaz ránk.

2. Tanácsadás
A megbeszélt konzultációs időpontban két senior tervezőnkkel tudsz/tudtok beszélgetni. A feladatok nincsenek leosztva: általában rugalmasan változik a beszélgetés folyamán, hogy ki az, aki épp jegyzetel vagy rajzol, és ki az, aki kérdéseket tesz fel. A lényeg, hogy minél több nézőpontot meg tudjatok vizsgálni, és minél több megoldási javaslatot beszéljetek át. Így az adott viszonylag rövid idő alatt akár több jó megoldás is születhet.

Hogyan épül fel a három óra?

  • Először végighallgatjuk az igényeket, a jelen helyzetet, az eddig megélt kihívásokat. Minden fontos dolgot megkérdezünk, hogy minél pontosabb képet kapjunk a feladatról.
  • Ezután egyeztetjük a lehetőségeket, átbeszéljük a fontos szempontokat vagy épp ismertetjük az esetleges akadályokat.
  • Végül eljutunk a Megoldáshoz: kiderül, mit lehet kihozni az adott ingatlanból, nagyságrendileg mennyi időbe kerülne és igen, a pénzügyek is szóba kerülnek. Ez ebben a fázisban még sosem lehet pontos az összeg, de a tapasztalatunk alapján senior tervezőink egy várható költségszintet már tudnak mondani.

Kiknek hasznos ez a szolgáltatásunk?

1. Akik most kezdenek bele

„Vásároltam egy ingatlant, de nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi alaprajzból mit lehetne kihozni, hogy érdemes az én életemnek megfelelően átalakítani”

2. Akiknek akkut problémája van

„Az építkezés már elkezdődött, de most van egy elakadási pont, ahonnan nem sikerül elmozdulni önállóan”

3. Akik a megváltozott életkörülményeikhez akarják igazítani az otthonukat is

„A születendő gyermekünk miatt egy szobát ketté kellene választani” vagy éppen „jó lenne egy terasz, ahhoz pedig egy ajtó”

4. Akiknek egészen konkrét problémája van

„Teljesen máshova kellene a világítás, átépítenénk a fürdőszobát stb.”

Munkánk során igazán büszkék vagyunk arra, hogy minden általunk tervezett tér az azt használók személyiségéhez van igazítva, az ő igényük jelenik meg benne. Így ez a belsőépítészeti tanácsadás is ennek a szellemében történik: szakértő tervezőink együtt álmodnak ügyfeleinkkel. Ismerjetek meg minket, töltsetek velünk egy igazán inspiráló és hasznos 3 órát és engedjétek, hogy levegyük a terheket a vállatokról!

Érdekel a szolgáltatás

Ti mondtátok:

Jelentkezés belsőépítészeti tanácsadásra