Y generációs irodák. Kiknek, miért és mi jellemzi őket?

Miért kell, hogy egyedi legyen az irodánk?  Napjaink népszerű start-up irodáiban olyan fiatal, jól képzett, kreatív munkatársak dolgoznak együtt, akiknek a megváltozott munka és életstílushoz inspiráló környezetre van szüksége. Akik képesek professzionális szinten rengeteget dolgozni, azonban a megfelelő jövedelmezésen túl, érthető az igény, hogy a napi, gyakran 10-14 óra munkával töltött idő kellemes, inspiráló környezetben teljen. 

Az Y generáció tehát joggal változtatja meg berögzült elképzeléseinket az irodákkal, munkahelyekkel kapcsolatban. Míg régen általános szempont volt, hogy egy cég a maximális helykihasználásra törekedve a lehető legkisebb, még elviselhető mennyiségű íróasztallal és irattárolóval telezsúfoltan létezzen, addig ma már mások az elvárások.
 
 

A mi feladatunk nem csupán a színek, anyagok, formák megfelelő használata, hanem az, hogy mindezek a legjobb hatással legyenek a vállalkozásod erőforrásaira.

Az enteriőrrel szemben támasztott igények között egyre fontosabb szempont a tágas közösségi terek, rekreációs, szórakoztató eszközök megléte. Színes, ötletes, izgalmas atmoszféra, rugalmas és mobilis munkaállomások kialakítása. Inspiráció, egyéniség, talentum és közösségi érzés. Ezen túl az üzleti világban egy új, nem titkolt tényező is színre lépett. Ma már az egyedi, különleges belső kialakítás komoly reklámértékkel is bír. Vonzóvá teszi a munkahelyet, ezzel nagyban hozzájárul cég arculatának és egyben megítélésének építéséhez. A terek kialakításánál fontos szempont tehát, hogy ne csak a jövendőbeli munkatársak számára legyen vonzó egy ilyen munkahelyen dolgozni, hanem a média is felfigyeljen rá a különleges, ám jól átgondolt megoldások miatt. Hiszen egy ötletesen megtervezett iroda, mely ettől média figyelmet kap, önmagában is jelentős reklám értékkel bír.  

A Geppetto tervezői ezeket a követelményeket is szem előtt tartva segíthetnek megvalósítani saját elképzeléseidet. Így végül egy olyan belső tér születhet, ami önmagában is képes reklámozni a céget. 
 
 
 

 A márkaépítés hatótávolsága a cég emblémáján, üzlet terén, kirakatán túl még számos tényezőig elér, amire elsőre talán nem is gondolnánk. Ide tartozik az online arculat, a feliratok, grafikák, a csomagolás, sőt a ruházat, ajándéktárgyak, kampány arculat, standtervezés stb. is. 
 

  Egy kisebb iroda esetében a hangsúly inkább az ott dolgozóknak nyújtott élményen van. A vizuális koncepció fent felsorolt elemei ugyanúgy fontosak, de az ottlét élménye, és az ebből következő többlet energiák és hatékonyság szempontjából a belsőépítészeti kialakítás a meghatározó. A Geppetto által tervezett irodák, üzleti célú terek belsőépítészeti és márkaépítési munkáiban két kiváló szakember, Maurer Klimes Ákos és Gödényi Gábor is közreműködik. Ők már számos nagyszabású projektben alkottak kiemelkedőt, minek eredményeképpen az adott üzletek a mai napig sikeresen teljesítenek. Néhány példa: Bonvino Hotel konferenciaterem, JWT Budapest, Westend közösségi terek.
 

Miért érdemes megkeresned minket, ha irodát szeretnél nyitni, vagy átalakítanád a meglévőt? Mert a sikerhez kifinomult üzleti modellre, részletes tervezésre, körültekintően megválasztott elemekre van szükség, melyet szaktudásunk és többéves tapasztalatunk révén kiemelkedő minőségben tudunk biztosítani neked. Ráadásul stressz mentesen. Ily módon tied lehet a város legvagányabb munkakörnyezete.

Akár egy dögös kreatív irodára, akár az üzleti modellhez illeszkedő komoly és friss enteriőrre vágysz, a Geppetto tervezői között megtalálod azokat, akik segítenek a vállalkozásod számára megfelelő hangulatot megtalálni.

 
 
 

 
 
 

Lettek kérdéseid?  OLVASD EL hogyan tervezünk, milyen részletei vannak a tervezésnek, kivitelezésnek vagy ha személyesen szeretnél többet megtudni, jelentkezz be egy konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével, mi pedig visszahívunk.

Back to top