Új év, új csapattagok a Geppettoban – ismerjétek meg Juditot

Farkas Zsófi
Junior belsőépítész tervező

Zsófi pár hónapja a Geppetto csapatában tevékenykedik, állandó mosolyával bearanyozva a hétköznapokat. Ismerjétek meg őt, egy rövid bemutatkozón keresztül. Zsófi olyan, mint a hangvilla, ahol megjelenik, egy pillanat alatt vidámabbá varázsolja az alap-hangot. Mindez semmit sem vesz el komolyságából, szakmai felkészültsége kiváló, amit az is alátámaszt, hogy mellékesen a Budapesti Műszaki Egyetemen óraadó konzulensként is tevékenykedik. Jelenleg tervező munkatársként dolgozik Fruzsival egy csapatban, kiváló párost alkotva. 

Saját bevallása szerint a loft, mid century, modern eclectic, urban living stílusok mozgatják meg a fantáziáját.

Szereti a régi és új dolgok izgalmas elegyét, mindezt úgy, hogy a végeredmény friss és energikus legyen. Közel állnak hozzá a keményvonalas, nyers anyagokat (látszóbeton, tégla, műgyanta) használó enteriőrök, amik barátságossá válnak egy-egy jó érzéssel elhelyezett bútortól, képtől, textiltől. Kedveli a fehéret és a sok fényt, a kontrasztos dolgokat, melyben az abszolút letisztult formavilág mellett jól mutat egy-egy antik bútor. Hisz benne, hogy ha van rá lehetőség, akkor inkább a felújítás, állagmegőrzés az első lépés. Úgy gondolja, hogy a funkcionalitás nagyon fontos, a dizájn nem sokat ér, ha nem lehet a teret használni, ha kényelmetlen. Ezért preferálja az egyszerű, letisztult dolgokat, ami nem akar többnek látszani mint ami. Az újító megoldások, a mobil, többfunkciós terek felcsigázzák az érdeklődését. De, hogy a képek beszéljenek inkább a jobb oldalon belsőépítészeti látványképeket gyűjtött össze az Ő látásmódján keresztül.

A hétköznapokban igazi ínyenc, süt-főz, így ha a barátai érkeznek látogatóba, mindenki szándékosan éhesen érkezik. Saját bevallása szerint, ezt a tehetséget édesanyjától kapta genetikailag kódoltan. A nagy konyha tehát alapvető funkcionalitással bír náluk.

Lazulásként sokat olvas, ha teheti hozzá elkortyol egy finom száraz fehérbort vagy napközben egy csésze teát. Ha kényeztetni akarja magát, akkor a legszebb porcelánból vagy pohárból iszik, hiszen egy kis flancolás mindig jólesik. 


Back to top