Szolgáltatások, árak, konzultáció

 

“Ahol az üzlet találkozik a designnal, ott semleges megoldások nem léteznek.”

Azért olvasod ezt a jegyzetet, mert vannak elképzeléseid, terveid egy vállalkozással, projekttel kapcsolatban, aminek sikeréhez immár szükséged van a design eszközeire is.

Egy valamit azonban nagyon fontos megértened ha sikerre akarod vinni a dolgot.

Egy üzleti belső térben a design vagy segíti a terveid megvalósulását, vagy ellenük dolgozik. Több mint 20 év alatt számtalanszor megtapasztaltuk: semleges megoldások itt nem léteznek.
A nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, a biztos stílusérzék, a terek eredetisége mára magától értetődik minden valamire való tervező irodában. Azok közül a sikeres üzletemberek közül, akik minket választanak a legtöbben nem érik be ennyivel.
 Azt várják tőlünk, hogy a design ne önmagáért szülessen, hanem marketing és üzleti céljaik megvalósításának hatékony eszköze legyen.  Fektess 14 percet elvárásaid tisztázásába (Kérd üzleti kérdésfürdőnket!), busásan meg fog térülni akárkivel is terveztetsz később. Tisztázz le pár dolgot, hogy a design valóban az üzleti terved meghosszabbítása lehessen.

A Geppetto megalakulása óta legszélesebb feladatkörünk a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés.

Tervezőcsapatunk tagjai – faipari mérnök, építész, formatervező, konyhatervező, stylist vagy éppen szociológus – a lehető legtöbb szempont szerint igyekeznek megoldani a mindenkori feladatot.

Mivel minden esetben egyedi megrendelésre dolgozunk, az első tervek elkészültéig több hosszabb-rövidebb beszélgetés alkalmával igyekszünk feltérképezni megrendelőink igényeit, lehetőség szerint azokat is, amelyekről még ők maguk sem tudják, hogy léteznek. Az egyedi tervezés és kivitelezés lehetővé teszi, hogy az anyagok, a méretek, a formák mind-mind kizárólag a megrendelőtől függjenek, ennek köszönhetően szinte nincs olyan belsőépítészeti probléma, amelyre ne tudnánk megtalálni az optimális megoldást.
Széleskörű partnerkapcsolatainknak köszönhetően a kivitelezésben is részt tudunk venni a bútorok beszerelésétől kezdve a burkolóanyagok lerakásán és az elektronikai berendezések beszerelésén át egészen a különféle kiegészítők beszerzéséig.

A mi feladatunk nem csupán a színek, anyagok, formák megfelelő használata, hanem éppen az, hogy mindezek a legjobb hatással legyenek vállalkozásod erőforrásaira.

Specialitásunk

A belsőépítészeti tereket nem lehet elképzelni a hozzá tartozó szolgáltatások összefüggései nélkül. Ehhez elengedhetetlen, hogy a legmagasabb szinten harmonizálva legyen a szolgáltatás és a tér hangulata.

Mi ehhez nyújtunk egy egyedi szolgáltatáscsomagot melyben profi szakembereinkel segítünk pozícionálni a kialakítandó szolgáltatóegység egy adott piaci rést betöltő szerepét. Ezzel téve azt egyedivé és sikeressé.

1 „Kérdésfürdő”

Figyelünk rád. Rengeteg vicces, szórakoztató, elgondolkodtató vagy éppen első hallásra furcsa kérdést teszünk fel. Megismerünk, mielőtt tervezünk és elkezdenénk a tervezést, minél többet próbálunk megtudni vállalkozásodról. Nem csak a stílusra vagyunk kíváncsiak, hanem az általad elképzelt ügyfelekre. A legizgalmasabb kérdésekből összeállítottunk neked egy nagy csokorral.

2 „Felelős tervezők”

Nálunk elég egyetlen telefonszámot megjegyezned, a többi számot mi hívjuk. Tervezés közben pedig egyszemélyi felelős van, a felelősségáthárításnak esélye sincs.

3 „Állandóság”

Több mint 20 éve megtalálsz bennünket és a következőkben is meg fogsz taláni. / Várunk bemutatótermünkben, inspirációs könyvtárunkban a III. kerületi Perc u. 6-szám alatt. Szerintünk a design nem cél, hanem eszköz. Ezt az eszközt adjuk a kezedbe, hogy segítsünk elérni az igazi célt:

Milyen szintekből épül fel egy komplett üzleti szolgáltatáscsomag?

Előkészítő munka, elemzés, lehetőségek feltérképezése, tematika ötletek, szolgáltatások kiválasztása, személyes konzultáció a megrendelővel.
Az előszészítő szakasz egyik fő célja, hogy a konzultációk alapján a megrendelő az üzleti kérdésfürdű kérdéseire határozott választ tudjon adni.
Majd a válaszok alapján a brandépítés vizuális tervezéséhez szükséges tervezői brief elkészítése, konzultálása, mely támpontul szolgál a vizuális arculati koncepció tervezés bármely résztvevőjének az elérendő célok tekintetben.
A vizuális koncepció támpontul szolgál a vizuális arculat bármely egységének és annak részleteinek kidolgozásához. Olyan alapvető értékek lefektetése szerepel benne, mely a brand bármilyen megjelenésénél vagy terjeszkedésénél egy brief-fel kiegészítve egyértelmű tervezési feladatot jelent a tervezőjének. (Belsőépítészet, kisarculat, webs arculat, offline arculat, feliratok, grafikák, csomagolás, ruházat, ajándék tárgyak, kampány arculat, standtervezés, üzlet adaptáció/mutáció, stb…)
Tartalmazza továbbá a szálloda tematikájához kapcsolódó kiemelt szolgáltatások meghatározását, mely alapja lehet mind a vizuális (brand, belsőépítészet) megjelenésnek is.
A koncepcionális szinten lerakott alapok mentén a belsőépítészeti munka részleteinek kidolgozása és megrajzolása anyaghasználati részletességgel – csomóponti megoldások és pontos szerkezeti méretezések nélkül.
A belsőépítészeti tervcsomag kivitelezői árajánlat bekérésére alkalmas dokumentációs anyag, melyet a beruházóval és a kivitelezőkkel való konzultáció érlel megvalósíthatóvá. A tervező feladata a belsőépítészeti tervekben lefektetett elvek és anyaghasználat érvényre juttatása a kivitelező lehetőségeinek figyelembevételével, a beruházó érdekeit szem előtt tartva.
A tervek tovább dolgozásában, tervezett elemek megvalósításában való tervezői részvétel.
  • Belsőépítészeti kivitelei tervek készítése a belsőépítész tervek alapján
  • Lehetséges beszállítók és vállalkozók felkutatása, konzultáció a beruházó által javasolt beszállítókkal
  • Tendereztetésben való tanácsadói részvétel (a rajzok alapján árajánlatok beruházói döntésre való előkészítése)
  • Helyszíni tervezői konzultációk
  • Tanácsadás kivitelezési ütemezésben
  • Bútorozás megrendelése, gyártás felügyelete, helyszíni ellenőrzése
Kivitelező, beszállító tendereztetése során a megrendelő támogatása konzultációs konstrukcióban.
A kiviteli tervcsomag kiegészíthető helyszíni tervezői konzultációkkal.
Az építész és szakági tervezői stáb adott, illetve a rendelkezésre álló idő korlátozott, a kivitelezéshez szükséges részletmegoldásokat a kivitelezővel történő konzultáció keretén belül egyeztetnénk, az ő konstruktivitását és rugalmasságát kihasználva. Heti egyszeri 3 óra kooperációt tartunk a kivitelezés során szükségesnek, az ezen felüli igényeket további óradíjas konstrukcióban javasoljuk kezelni.
Vizuális megjelenés szakági tervezőinek briefelése a koncepcióterv alapján. Munkájuk felügyelete a kivitelezés alatt. Az épület átadás utáni időszakra iránymutató koncepcióterv, amire épülhet a majdani marketing stratégi, vizuális megjelenések stb.

Ajánlatot kérek, konzultációra jelentkezem:


Back to top