Szolgáltatások, árak, konzultáció

A nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, a biztos stílusérzék, a terek személyreszabottsága és a belsőépítészeti megoldások eredetisége nálunk magától értetődik. Azok közül akik minket választanak, legtöbben nem érik be ennyivel. Azt várják tőlünk, hogy ne csak a végeredmény, az építkezés is élmény legyen!

Legtöbben hajlamosak vagyunk rá, hogy építkezés esetén magát az ingatlant tekintsük célnak. A sok váratlan intéznivaló közepette, nagyon könnyű elfelejteni, hogy valójában az otthonteremtés volt az igazi cél. Ehhez pedig nélkülözhetetlen a nyugalom és a tökéletes kiszámíthatóság. Tapasztalatunk szerint az irányíthatatlan kivitelezői munka, az állandó döntési kényszer és az építkezés közben érzett bizonytalanság gyakran a legfontosabb kapcsolatokat helyezi nyomás alá.

A tájékozatlanságból eredő hibás költségbecslés, a félrekalkulált ütemezés, a felelősségáthárítás és a félig szerethető végeredmény sokkal gyakoribb mint gondolnánk. Ha megbízható segítség nélkül vágunk bele, a szokásos teendőink mellett egy sor új, kényelmetlen és nehezen kezelhető szituációval fogjuk magunkat szemben találni, ami a mindennapjainkra is rányomhatja bélyegét.Talán te is ismersz olyanokat, akiknek a párkapcsolata éppen álmaik házának építésekor romlott meg. Pedig viszonylag könnyen elkerülhették volna.

Specialitásunk

Az otthonteremtés és az építkezés az egyik legnagyobb örömforrás is lehet, ami izgalmas kihívásokkal erősítheti az abban résztvevők közötti személyes kapcsolatot.

Irodánkban építészmérnökök és belsőépítész mérnökök dolgoznak, akik a ház vázától kezdve tudják összekapcsolni a valódi igényeket, hogy az igazi otthonná váljon a tér.

Életre szóló élményt jelenthet, a kapcsolat elmélyítésének-, egymás megismerésének talán az egyik legérdekesebb módjává válhat.
Az építkezés folyamán mi a szokásos belsőépítészeti tervezői szolgáltatásokon túl, 3 dologra egyedülállóan nagy hangsúlyt fektetünk.

1 „Kérdésfürdő”

Figyelünk rád. Rengeteg vicces, szórakoztató, elgondolkodtató vagy éppen első hallásra furcsa kérdést teszünk fel. Megismerünk, mielőtt tervezünk és elkezdenénk a tervezést, minél többet próbálunk megtudni rólatok. Nem csak a stílusotokra vagyunk kíváncsiak, hanem az életmódotokra is, hogy hogyan, mire használtok egy teret, addig a kérdésig, hogy hol szoktatok vasalni. A legizgalmasabb kérdésekből összeállítottunk neked egy nagy csokorral.

2 „Felelős tervezők”

Nálunk elég egyetlen telefonszámot megjegyezned, a többi számot mi hívjuk. Tervezés közben pedig egyszemélyi felelős van, a felelősségáthárításnak esélye sincs.

3 „Állandóság”

Több mint 20 éve megtalálsz bennünket és a következőkben is meg fogsz taláni. / Várunk bemutatótermünkben, inspirációs könyvtárunkban a III. kerületi Perc u. 6-szám alatt. Szerintünk a design nem cél, hanem eszköz. Ezt az eszközt adjuk a kezedbe, hogy segítsünk elérni az igazi célt:

Szeresd amiben élsz!

Szolgáltatásaink amikből egy személyes belsőépítészeti csomag felépül.

Tervezői tanácsadás során kisebb belsőépítészeti kérdésekre tudunk választ adni. Például egy már majdnem kész lakásban egy-egy bútort kell tervezni,vagy egy helyiségben hiányoznak a színek, dekorációs elemek.

Olyan eset is van,amikor a megrendelőnek van készsége és ideje végig gondolni, utánajárni a berendezési tárgyaknak, jó úton halad álmai otthona megvalósításában, de mégis elakad és iránymutatásra van szüksége. Ekkor jövünk mi és néhány ötlettel tovább lendítjük a megkezdett úton. Ezt a tervezési folyamatot nevezzük óradíjas tanácsadásnak. Ilyenkor az első beszélgetés után készített árajánlatban egy tervezett keret óraszám is szerepel, az egyeztetett munka időigényének megfelelően. Ha esetleg további keret időre lesz szükség, azt a tervezés további részében előre jelezzük.

Van lehetőség kizárólag tanácsadásra is:
Egyeztetés az irodánkban, nettó 85.000 Ft (3 óra kb.)
Helyszíni kiszállással Budapest 20km-es vonzáskörzetében 100.000 Ft
Helyszíni kiszállással vidéken egyedi megállapodással nagyságrendileg 120.000 – 150.000 Ft

A belsőépítész koncepcióterv célja a tervezett otthon / tér vizuális felvázolása a megrendelő számára.
A tervezési szakasz végén már látható,elképzelhető ,hogy az adott otthon milyen terekből, hogyan fog felépülni, milyen színeket, anyagokat alkalmazunk, de még konkrét anyagjelölés, részletek nélkül.

  • A konzultációk alatt meghatározott legfontosabb terek, és a hozzá kapcsolódó egyéb motívumok koncepció szintű tervezése.
  • Alaprajzi és látványrajzok a kialakítandó terek funkciójelölő elrendezésének megjelenítésével.
  • Felületképző anyagok, színek és harmóniák iránymutató meghatározása.

Egy ilyen koncepcióterv tervezési díja egy:
100m2 lakás esetében 500.000-700.000 Ft
míg egy
220 m2-es családi ház esetén 1.200.000-1.400.000 Ft közé esik

A belsőépítészeti tervcsomag kivitelezői árajánlat bekérésére alkalmas dokumentációs anyag.
A belsőépítészeti tervcsomag készhezvételét követően egy jó generál kivitelezővel, akár el is kezdhető a megvalósítás. Azonban a legtöbb esetben szükséges további tervezős konzultáció, vagy kiviteli tervek készítése.

  • A koncepciótervekből kiindulva, a látvány szempontjából lényeges szerkezetek, technológiák pontos rajzi definiálása
  • Anyagminőségek, felületek, színek meghatározása
  • A terek átalakításának megoldási lehetőségeinek feltárása és bemutatása.
  • Világítási terv
  • Anyegmegjelölések, konszignációk
  • Bútortervek

Egy ilyen belsőépítészeti terv tervezési díja, mely a koncepciótervre épül egy
100m2 lakás esetében 400.000-500.000 Ft
míg egy
220 m2-es családi ház esetén 800.000-1.000.000 Ft közé esik.

A belsőépítészeti tervekből kiindulva készíthető komplett vagy részleges kiviteli terv.
A kiviteli tervek szakipari ágakra lebontva tartalmazzák az összes szükséges információt, ami alapján az iparos pontos árat tud számolni. Utólag nincs lehetősége árat emelni, mert az összes részletet előre ismerhette. Te mint megrendelő pontosan tudod ütemezni az építkezés finanszírozását, és árvita esetén a tervrajzokat összehasonlíthatod a végeredménnyel.

  • Helyszíni konzultáció a kivitelezővel
  • Egyeztetés szakági tervezőkkel
  • Belsôépítészeti elemek és a teljes mögöttes műszaki tartalom pontos rajzi definiálása
  • Falnézeti rajzok, anyagjelölések
  • Anyagjegyzék, konszigáció
  • Bútortervek, részletrajzok

Egy ilyen kiviteli terv tervezési díja, mely a koncepció és belsőépítészeti tervre épül egy
100m2 lakás esetében 500.000-600.000 Ft,
míg egy
220 m2-es családi ház esetén 900.000-1.100.000 Ft közé esik.

Itt megjegyezendő, hogy a kiviteli tervekre nagyon ritka esetekben van szükség, mivel az általunk kiadott belsőépítészeti terv a klasszikus esetek 99%-ában kivitelezésre alkalmas szintű tervdokumentációt eredményez.

Jelentkezés konzultációra


Back to top