Itt majdnem mindent megtudhatsz RÓLUNK…

Egy belsőépítész tervezőműhely mely született és felnőtt Budapesten.

Mi a Geppettonál nem vagyunk valami multifunkcionálisak.
Nem végzünk sem lakberendezési, sem építész munkát. Mi csupán a belsőépítészetre fókuszálunk immáron több mint 20 éve.

Igaz, kissé megszállottan. Az időnk nagy részét anyagok válogatásával és a tökéletes beszállítók keresésével töltjük. Emellett folyamatosan követjük a nemzetközi trendeket, fejlesztjük műszaki, anyagismereti, művészi és empatikus képességeinket, hogy az ügyfeleink számára legtökéletesebb belső tereket tudjuk kialakítani.

Megbízóink igényeinek alapos megismerését követően a számítógép már csak elvégzi a tervezést, modellezést.

Talán ez a legfőbb erényünk: a veletek való kiváló együttműködés. Hosszú évek szerteágazó tapasztalata alapján boldogan vállaljuk át az átalakítással járó kellemetlenségeket, mert mi ehhez értünk. Valószínűleg egész elfogadhatóak vagyunk pár egyéb dologban is, de igazából a harmonikus belső terek alkotása tölti ki életünket.

Készségeink

Belsőépítészet — 99%
Ügyfélkezelés — 105%
Palacsintasütés — 80%
Jóga — 70%
Kávéautomata javítás — 5%

Csapatunk tagjai

Elek Máté
Alapító, társtulajdonos, HR

„Számomra semmi sem egyértelműen olyan amilyennek látszik, vagy megszoktuk. A gyermeki kíváncsiság és világracsodálkozás képességét mintha nálam felejtette volna az élet.”


Megyeri Gábor
Üzleti stratégia, marketing

„Miután évekig dolgoztam Amerikában és Nyugat-Európában, felfigyeltem arra a kifinomult belsőépítészeti stílusra, ami itthon csak lassan formálódik. A küldetésemet tekintve szeretném a külföldön szerzett tapasztalataimat minél szélesebb körben megosztani és átadni. Szerencsére Magyarország legvagányabb belsőépítész irodájánál, itt a Geppettonál kaptam meg ezt a lehetőséget.”


Elek Marci
Alapító, társtulajdonos

Sokak számára a napi munkába járás nyűg – no de ők nem is terveznek bútorokat. Nem titok: élvezem a munkámat, szóval egy kicsit olyan ez, mintha otthonról hazamennék.” Informatikusi diplomaval a zsebemben, az ELTE Szociológiát félidőben otthagyva egyertelmű volt számomra, hogy belsőépítész-designer leszek. Ennél talán csak az volt biztosabb, hogy a legjobbat akarom létrehozni. Ennek 12 éve már és eddig minden a legjobban alakult.”


Tas Fruzsina
Senior belsőépítész tervező, projektvezető

„Annál, hogy tudod, mi tenne boldoggá, csak az jobb, ha meg is tudod valósítani…” Leginkább az tesz boldoggá, ha másoknak örömöt okozhatok. Ennek egyik eszköze számomra a belsőépítészeti tervezés. Szeretek figyelni, szeretem azt a folyamatot, amikor rengeteg kérdés és odafigyelés útján feltárul előttem egy másik világ. Amikor embereket kell megismerni, hogy olyan otthont, életteret, tárgyakat segítsek létrehozni számukra, ahol jól érzik magukat, amitől ők maguk boldogabbak lesznek. A felfedezés öröme olyan katalizátor számomra, ami inspirál, és folyamatosan arra késztet, hogy elmerüljek mások, magam és a világ megismerésében. Az alkotás nem lehet öncélú, akkor van értelme, ha adunk vele valamit másoknak is.

http://www.geppetto.hu/karacsonyi-keszulodes-fruzsinal


Pallaghy Kata
Senior belsőépítész tervező, projektvezető

„Hihetetlen mázlistának érzem magam, hogy a munka címszó alatt pontosan azzal foglalkozom, amivel szeretnék. Számomra minden egyes újabb feladat egy kihívásokkal teli kaland, egy izgalmas folyamat, amely végén a hab a tortán az a visszajelzés az ügyfél felől, hogy milyen élmény volt a közös munka és mennyire imádják a létrehozott tereket, enteriőrt. A Geppetto csapatában dolgozni külön élmény, jó hangulat, inspiráló légkör, amelyet a megrendelőink is nagyon élveznek.”


Károlyi Szilvia
Senior belsőépítész tervező, projektvezető

Szeretem a munkám, mert gyönyör és gazdagság és ragyogó, mert jó érzés az emberekkel foglalkozni.
Ha magunknak akarjuk a dolgokat azok becsomósodnak, bekövesednek. Ha másokért dolgozunk, akkor a lehető legtöbb jó jön ki a dolgokból. Nem egy STÍLUS vagy TREND érdekel, amin keresztül kifejezhetem önmagam, hanem az, hogy az emberek mitől érzik jól magukat, mi az ami igazán BOLDOGGÁ teszi a hétköznapokat. Az én feladatom, hogy formát öltsek a vágyaknak és a funkciónak.
Hiszen az élet éppen attól lesz teljes, amit saját magunk teszünk hozzá.”


Lak Edina
Junior belsőépítész tervező


Kalcsó Kitti
Junior belsőépítész tervező


Micsei Angéla
Pénzügyi referens, irodavezető

„Számomra inspiráló, hogy közel 20 éves multis háttér után egy ilyen kreatív és dinamikus csapatban dolgozhatom. Nekem, mint irodavezetőnek a Geppetto a szervezett, profi munkavégzés és a saját személyes érdeklődési köröm találkozása.”


Czifra Annamária
Junior belsőépítész tervező

„””


Fieszl Fanni
Junior belsőépítész tervező

„””


Dréher Zsófi
Junior belsőépítész tervező

„”A legnagyobb öröm az alkotásban a felszabadult, vég nélküli játék, új utak nyitása, a harmónia és az örömszerzés a másik számára.” Galánfi András …..ez az ami minden reggel elindít és mozgat egész nap…..az alkotás végtelen öröme.”


Amiben hiszünk

Szerintünk az otthonteremtésnek inspiráló és kellemes alkotómunkának kell lennie, nem pedig stresszforrásnak. 
Mi mindig kérdéseket teszünk fel (sokszor hülyeségeket!) így tudunk tanulni, fejlődni, fejleszteni és megtalálni azt, hogy miként lehet jobban csinálni  azt amihez értünk, amit szeretünk.
Nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, biztos stílusérzék, a terek személyre szabottsága és a belsőépítészeti megoldások eredetisége nálunk magától értetődő. Azok közül akik minket választanak, legtöbben nem érik be ennyivel. Azt várják tőlünk, hogy ne csak a végeredmény, a munka is élmény legyen!

       Többre is kíváncsi vagy?

Ugorj be hozzánk Budapesten a Perc utcába! Rengeteg érdekes könyvvel, folyóirattal, tanáccsal, tapasztalattal tudunk a segítségedre lenni. Regisztrálj egy időpontot velünk és biztosan nem leszünk mással elfoglalva csak Veled.

Back to top