Projekt

Doboznyi kreativitás

Létrehozható egyedi, de mégis letisztult belső egy kicsiny étkezdében? Az üzlethez készült belsőépítészeti koncepciónkkal a kérdésre magabiztos választ adtunk.

Bár a hasznos alapterületet galéria növeli, ez a vállalkozás viszonylag szerény méretbeli adottságokkal rendelkezik. Alaposan meg kellett gondolni, miből álljon össze az enteriőr. Az egyszerű vonalvezetésű bútorok lemezekből, vagy rudakból állnak, ezért rendkívül jól átlátható belső tér jött létre. Tervezőink a berendezési tárgyak esetében csak néhány anyagtípussal dolgoztak, ezzel összefogva a látványt. A tégla faktúráját megmutató, fehér falfelülettel közvetlenné, a világos árnyalatú, natúr fa bútorokkal fiatalossá varázsolták az enteriőrt, ugyanakkor a geometrikus vonalvezetésű fém burkolatok és korlátok modern lendületet adnak a térnek. Ugyanúgy a színvilágra is visszafogottság jellemző. Meghatározva az üzlet arculatát, a sárga és a fekete kívül belül dominál a boltban, hozzájuk jól illeszkedik a natúr fa. Mindezek mellett pedig megjelenik a Geppettóra jellemző merész egyediség: a galéria korlátjába fűzött, türkiz színű kábelek megfűszerezik az étkezde belső terének hangulatát. A dekoráció, a feliratok pedig erősítik a marketing üzenetet.

A blokkszerű elemeket megjelenítő, a marketinggel kooperáló belsőépítészeti koncepció remekül reflektál a étkezde szolgáltatásaira, kapcsolatba hozva a designt és a tér üzleti funkcióját.

Tervezők: Virág Ottó, Körmendi Eszter
Egyéb infó: Étterem, Üzleti befektetőknek


Back to top