Projekt

CYCLOPS egér

Szintén Milánóban mutattuk be a Cyclops nevű szőrős számítógép egerünket. A szőr, vagy műszőr alatt egy úgynevezett track ball mouse található, vagyis egy olyan egér, amelynél egy golyót kell mozgatni az egész egér helyett – ez a golyó a Cyclops szeme. Az egér gombjai oldalt, a szőrme alatt találhatóak, de ettől függetlenül könnyedén kezelhetőek. Kicsit bizarr, de annál kellemesebb
érzés munka közben a rideg műanyagdarab helyett egy ilyen szőrős ereget fogdosni.

A Cyclops egy egyszerű USB csatlakozású számítógépes „hanyatt” egér. A nevét a nagy vörös szeméről kapta, ami az egérmutató mozgatására szolgál. A kereskedelmi forgalomból beszerezhető egér van beborítva egy bizarr hatást és tapintást létrehozó szőrme vagy műszőrme köntösbe, ami komfortossá teszi a számítógépes munkát.

A mûszôrmébe bújtatott hanyattegér közepén vörösen izzó egyetlen “szeme” egyértelmûen utal az ókori szörnyetegre. A bizarr háziállatot angol, amerikai, német szlovák sôk kínai honlapok is bemutatták.

Cyclops egy egyszerű USB kábellel a számítógéphez csatlakoztatható egér, nevét nagy vörös szeméről kapta, amellyel a kurzormutatót mozgatjuk. Kezelőgombjai a valódi vagy műszőrme alatt kétoldalt találhatóak, ennek ellenére könnyen kezelhetőek. A bizarr és egyedi látvány mellett nagyon megnyugtató és vicces egy ilyen szőrős egérrel dolgozni.

Egyéb infó: Bútortervezés


Back to top