Projekt

Asklepios-Med Wellness Salon

Az AM Salon tulajdonosai összetett feladattal bíztak meg bennünket. A belső térnek a szépségápolás és egészségmegőrzés területébe tartozó, de általában külön helyeken biztosított szolgáltatásokat kellet integrálnia.

A szalonban masszázs, sószoba, utazásszervezés, fodrászat, valamint pszichológiai és természetgyógyászati tanácsadás vehető igénybe. A zajos és forgalmas városból érkező vendéget először is ki kell zökkenteni hangulatából, ezért az enteriőrnek a megnyugvás és a kényelem ígéretét kell keltenie. Ilyen körülmények között nagyobb hangsúly került a belső tér grafikai és dekorációs elemeinek megtervezésére, melyek alapjaiban határozzák meg az atmoszférát, mellette illeszkednek a szalon szolgáltatásaihoz is. Belsőépítészeink organikus formavilágú teret alkottak, olyan anyagokat és színeket választottak, melyek a természetet idézik. Minden nyugalmat áraszt a kaspóktól kezdve, a recepciós pulton és a masszázs szobán át, a mosdóig. A széles, bőrkárpitú székekben gyorsan kényelembe helyezheti magát a várakozó. Több helyen rejtett megvilágításból érkező fények lágyítják a felületeket, és segítik a relaxációt masszázs közben.

Bár az Am Salon ellazulást és megnyugvást kínál, ezt teljes mértékben csak a belsőépítészeti design közreműködésével nyújthatja. Elég, ha azokra a vizuális vagy kényelmi élményekre gondolunk, melyeket a vendége megérkezéskor, várakozáskor, vagy a belső térrel való interakció során tapasztal. Az elkészült enteriőrt tekintve kijelenthetjük, hogy a design sikeresen teremti meg a szolgáltatásokhoz szükséges környezetet, azok szerves részéve válik.

Tervezők: Virág Ottó
Egyéb infó: Üzleti befektetőknek, Wellness


Back to top