Karácsonyi készülődés Szilvinél

Károlyi Szilvi
Junior belsőépítész tervező, projektvezető

 Szilvi azon kevesek közé tartozik, akinek a munkája a hobbyja. Réges-rég hajtja a belsőépítészet szenvedélye mely mára óriási tapasztalatként összpontosul nála.

Számára nincs két egyforma megoldás, mindenki életvitelére és személyiségére lelkesedéssel hangolódik rá. Fontosnak tartja az ügyféllel szorosan együttműködni és közösen megkeresni a legjobb megoldásokat, létrehozni azt az életteret amitől az otthon tényleg otthon lesz.

Szeret kiállításokra, színházba, hangversenyekre járni. Szabadidejében portrékat fest és fotózik, ezek nyitnak számára új dimenziókat melyek által feltöltődhet. Lazításképp pedig imád futni és meditálni.

A karácsony náluk a hangulatról szól, a jó zenéről, az ízekről, az illatokról, a forralt borról, a társasjátékról. A közös főzés és nevetés elengedhetetlen kelléke a családi együttlétnek. Kedvence az ajándékok becsomagolása, ami a kis értékű ajándékokat “naggyá” varázsolja azáltal, hogy személyre szóló díszítést kap.

Most a karácsonyi készülődés alatt bepillanthatsz az ő világába is egy kicsit az alábbi képeken keresztül, melyeket magának inspirációként gyűjtött.


 

Back to top