Karácsonyi készülődés Ottónál

Virág Ottó
Belsőépítész tervező, projektvezető

Ottóról még mi sem tudjuk pontosan valójában földi lény-e, annyira egyedi a gondolkodásmódja. Sokkal inkább művész, mint mérnök. Erdélyi származása révén különös szóhasználataival is kitűnik a tömegből. Mindezek együttes keveréke nagyon különlegessé teszi őt.

Ottó nem az a díszítős fajta, inkább elvesz, mint túldíszít, ugyanis filozófiája szerint (osztva egyik közeli barátja szóhasználatát) a kevesebb néha több. Különös vonzalom fűzi a minimál design-hoz. Szereti az ötletes megoldásokat, a hangulatos fényeket, a nagy tereket, nagy ablakokkal.

Rengeteg időt tölt nemzetközi portálokon, folyamatosan figyeli, követi a legújabb újdonságokat, technikai megoldásokat. Szükség is van erre, mert munkájában nagy hangsúlyt fektet a fotorealisztikus 3D modellek készítésére. Az ügyfelek a legtöbb esetben boldogan elképedve nézik otthonuk “előre befotózott” fényképét, amikor még csak a tervezési fázisban tartanak.

Ottó nem csak a tervezésben tehetséges: ha igazán elengedi magát rendkívül szórakoztató sportkommentátori képességeit is megcsillogtatja a körülötte levők nagy örömére.

Ilyenkor Karácsony előtt rengeteget dolgozik, hogy minden ügyfél álmát megvalósíthassa még ebben az évben. Pihenésre meglehetősen kevés időt fordít, akkor is inkább a filmek és a téli kulináris élmények által töltődik fel.


Back to top