Karácsonyi készülődés Katánál

Pallaghy Kata
Junior belsőépítész tervező, projektvezető

Kata irodánk nagyon lelkes tagja, aki sok vidámságot és életet hoz a csapatba, fontos keresztkérdéseivel, különböző nézőpontokkal ad sokszor új irányt a beszélgetések menetének.

A tervezés során mindig nagy lelkesedéssel ugrik bele az adott feladatba. Minél összetettebb, egyedibb, számára annál nagyobb a kihívás. Szereti különféle megvilágításban megvizsgálni a terveket, ötleteket, megoldásokat. A sok évnyi tapasztalata által megtanulta, hogy a kritikus helyzetek többnyire javítanak egy projekt kimenetelében, mivel fokozottabb figyelmet, összpontosítást igényelnek, így sokkal átgondoltabb eredmény jön létre.

3 csemetét nevelgetnek férjével, s mi sem bizonyítja jobban kreativitását, mint az, hogy rengeteg saját készítésű játékuk van – társasjáték, játszószőnyeg, babakonyha, alvóka …, ezek kitalálása, megtervezése, elkészítése mind-mind külön örömforrás, akár egyedül, akár a gyerekekkel együtt.
Ami igazán kikapcsolja a hétköznapok forgatagából az egy konkrét úticél nélküli nyaralás, sátorral idegen tájakon, minden kényelmi eszköz nélkül, nomád körülmények között.
Most a karácsonyi készülődés alatt bepillanthatsz az ő világába is egy kicsit az alábbi képeken keresztül, melyeket magának inspirációként gyűjtött.


 

Back to top