Karácsonyi készülődés Danicánál

Kovács Danica
Belsőépítész tervező, projektvezető

Danica vezető tervezőként dolgozik a Geppettonál. Amikor épp nem dolgozik, különleges grafikákat rajzol vagy csintalanságokon töri fejét. Egy biztos,mindig valami kreatív ötlet motoszkál a fejében. Nehezen tudja véka alá rejteni terveit, ha valami jó ötlete van, előre mosolyog, még a szeme sem áll jól. Mint egy huncut kisgyerek, fergeteges humorérzékkel megspékelve.

Danica humorral és  profizmussal kezeli a projekteknél megoldandó problémákat is. Az ügyfelek ezáltal szórakoztató időtöltésnek érzik az egész tervezési folyamatot. Abból mit sem észlelnek, hogy a háttérben milyen jól zsonglőrködik az idővel, sokszor éjszakába nyúlóan dolgozik egy-egy terv kidolgozásán. Ezzel együtt kisfiára is elég időt próbál szakítani: mókázik, mesél és rajzol neki is.

Sok éves tapasztalatának köszönhetően egy-egy átalakításnál azonnal észreveszi a nem odaillő tárgyakat, részleteket, építészeti malőröket. Vele kapcsolatban igazán megtapasztalhatjuk mit jelent egy belsőépítész segítsége. Már az első találkozás alkalmával is olyan magabiztossággal tudja felvázolni a problémákat és lehetőségeket, hogy nekünk az az érzésünk támad, hogy eddig ez miért nem jutott eszünkbe? Faipari mérnöki végzettség és hosszú évek tervezői tapasztalata áll mindezek mögött.

Danica karácsonyra egy alternatív Karácsonyfa kollekciót gyűjtött össze, annak jeléül, hogy mindenre van egy másik kreatívabb megoldás is.


Back to top