GYakran Ismételt Kérdéseitek

A belsőépítész konzultációról

Ameddig ki nem derül, hogy számodra mi az ideális tervezési megoldás, és választ nem kapsz a magaddal hozott kérdésekre. Egy konzultávió első alkalomra kb 1-1,5 órás lesz
Hozz alaprajzot az ingatlanról. Ez lehet akár kézi rajz is, a lényeg, hogy el tudjuk képzelni, mi mekkora és hol van. Ha tudsz hozz fényképet,arról ahogyan most élsz, ahol most laksz. Nem baj ha rumli van,még véletlenül se pakolj el, olyan fotóra van szükségünk, ami pontosan azt mutatja, hogyan élsz. Hozz magaddal olyan magazinokat, ahol bejelölted azokat a képeket, amik valamiért tetszenek.
Az irodai telefonszámunk, amin mindenkit elérsz: +36 1 270 0107
Fél óra alatt kicsit megismerünk, azután pedig lehet, hogy fenekestül felforgatjuk a lakásodat… De ha konkrét kérdésed van, arra is biztos megtaláljuk a jó választ.

Árakról

Az első konzultációs óra ingyenes.
Minden bútorunk és belsőépítészeti megoldásunk egyedi. Ezeket a te igényeidhez igazítjuk. Ez vonatkozik az anyagi lehetőségeidre is. Az első kérdéseink egyike, hogy van-e költségvetési terved az egyes elemekre. A tervezésnél iránymutatásra van szükségünk, aminek segítségével elkerülhetjük a következő mondatok bármelyikét:”Mi ez a gagyi?”"Ilyet majd akkor veszek, ha nyerek a lottón…”"Én ezt nem engedhetem meg magamnak!”"Tetszik, de nagyon sokba kerül…”"Ez nektek minőségi?!”
Minden bútorunk egyedi tervezésű és gyártású, a legapróbb részletig alakítható: ennek megfelelően az ára is apró lépésekben változik. Többszáz féle faanyagot használunk, a felületkezelő anyagot pedig bármilyen színre ki lehet keverni.
Akár 50 nm-es lakást is megtervezünk. Ha igényes vagy saját otthonodra, ismered magad és el is tudod nekünk mondani, hogy mik a szokásaid, akkor pici lakásban is meg tudjuk teremteni az otthonosságot számodra. A kis térrel is sok munka van, talán több is, mint egy óriási lakással. Mi veled fogunk dolgozni, akár kicsi, akár nagy a lakásod.

Egyéb szolgáltatásokról

Fő profilunk belsőépítészeti konzultáció, és szaktanácsadás. Foglalkozunk még komplett belsőépítészeti tervezéssel.. Lakások és egyéb otthonos ingatlanok (szállodák, éttermek) személyre szabott belsőépítészeti tervezése, lakberendezési tanácsadás, bútortervezés, kivitelezés tervezői konzultációja, műszaki szakmai segítséget is nyújtunk.
Alapvetően belsőépítészeti tervezéssel, tanácsadással foglalkozunk, más szóval segítünk a személyiségedhez alakítani az otthonodat.
A tényleges tervezői munka a helyszín megtekintésével, pontos felmérésével, esetleges műszaki feltárásával kezdődik. Anélkül nem is lehet igazán jót tervezni, hogy ne látnánk a helyszínt. Minden tervezői ajánlatunkban szerepel a helyszín felmérése.
Mi úgy tervezünk bútort, hogy az neked a legjobb legyen. A fa az egyik legalapvetőbb bútoralapanyag, de sok más is létezik (kő, üveg, fém, műgyanta, papír, textil stb.). Azt fogjuk választani, ami a te igényeidnek a legjobban megfelel.
A belsőépítészeti megoldásokat is és a bútorokat is az igényeidhez igazítjuk, és mindent egyedileg gyártatunk le, a legnagyobb odafigyeléssel. Az egyedi gyártást úgy kell elképzelned, hogy belsőépítészeink és bútortervezőink rajzai alapján az asztalos műhely elkészíti a bútorodat, pontosan olyat, amilyet kitaláltatok, az összes kicsi részlettel.
Azért fordítunk a tervezői munka elején akkora hangsúlyt a szokásaid és a stílusod megismerésére, hogy ne kelljen téged boltokba rohangálással fárasztani. A terveken már olyan anyagokat tüntetünk fel, amelyeket a nálunk szereplő katalógusokból vagy az általad kinézett helyekről beszerzett információk alapján együtt választottunk. Szerencsére az elmúlt tíz évben a legtöbb kereskedővel és gyártóval már megismerkedtünk, és a kínálatukat is feltérképeztük.

Tervező irodáról

Épp annyi bútor van a bemutatóteremben, hogy el tudd képzelni, mi tényleg képesek vagyunk bútorokat tervezni és készíteni.
Ezeket a bútorokat belsőépítészeink és bútortervezőink tervezik, és egy szorosan együttműködő partnercégünk kivitelezi. A folyamat az elejétől a végéig teljesen hazai.
A Geppetto magyar tervezőiroda építész, belsőépítész, bútortervező, tárgytervező, lakberendező tagokkal. A bútorokat saját műhelyben kivitelezzük.
Ez egy belsőépítész és bútortervező iroda. Olyan bútorokat állítottunk ki, amik megmutatják, hogyan gondolkodunk a belsőépítészetről és a bútortervezésről. Mivel mindenkinek mások az igényei, mindenkinek más bútor lesz jó. Mi azt tudjuk nyújtani, hogy pont jó lesz a végeredmény. Ez viszont nem látszik előre.
A tervezési folyamat sokadik lépése, hogy anyagokat és színharmóniákat javaslunk. Ilyenkor mutatunk mintákat, színeket. Az irodában többszáz fa- és egyéb anyagminta található, ezekből a feladat megismerése és a koncepciótervek elkészítse után tudunk javasolni összeállításokat.
Jellemzően H-P 9-18 óráig vagyunk nyitva, de előzetes megbeszélés alapján akár ettől eltérő időpontban is tudsz velünk találkozni.

Kivitelezésről

Belsőépítészeti munkálatokra generálkivitelezőt ajánlunk. Ha nem szeretnéd a saját károdon megtapasztalni, milyen szakipari munkásokkal vesződni, akkor az építőipari munkálatok levezénylésére számonkérhető, jól kommunikáló generálkivitelezőt javaslunk. Több ilyen céggel is kapcsolatban állunk, és amint kicsit megismerünk, fogunk tudni olyat ajánlani, ami megfelel neked. Van olyan cég, ami olcsón és szépen dolgozik, de lassan, tehát türelem kell hozzá; van olyan, aki gyorsan, szépen dolgozik, és bár drága, de cserébe megbízható; és olyan is akad, aki a babrálós feladatokkal tud jól elbánni. Egyszóval építőipari céget is ajánlunk majd neked. A bútorterveket természetesen megkapod, és ha van már bevált asztalosod, megcsináltathatod a bútoraidat vele is.
Back to top