Geppetto legbelsőépítész workshop és kurzus

Lesz egy limitált 4 alkalmas őszi, téli workshop jellegű kurzusunk, melyre most nyitott napot szervezünk, gyere és érdeklődj a részletekről. Ismerkedj velünk, kérdezz bátran!

Most végzel, vagy nemrég végeztél építész, belsőépítész szakon? Ismerd meg hogyan dolgozunk mi. Mik az ügyfeleink valódi igényei, a projektek tipikus buktatói, milyen technikákkal lehet a kommunikációs nehézségeken túllendülni vagy éppen, hogy néz ki egy részletes koncepció és belsőépítészeti terv!
4 részes kurzust indítunk 2017 őszén és 2018 év elején frissen vagy nemrég végzett építészmérnököknek, belsőépítészeknek, akik kíváncsiak a belsőépítészet mindennapos kulisszatitkaira.
Valódi titkokat osztunk meg, mert hisszük, hogy a szakma sokkal gyorsabban fejlődik, mint ahogy azzal lépést lehet tartani. Reméljük, hogy tudásunkat átadva hozzájárulhatunk a fiatal tehetségek felemelkedéséhez.

A Geppetto Belsőépítész iroda 21 éve foglalkozik tervezéssel a hazai és nemzetközi piacon. Ezt az összegyült tapasztalatot szeretnénk rendszerezni, és az alapvetéseket illetve az általunk fontosnak tartott részleteket közkincsé tenni.
Egyre többen érzik, hogy nemcsak mi befolyásoljuk a környezetünket, hanem az is befolyásol minket. Ahogy nőnek az igényeink úgy változtatjuk a környezetünket is, hogy ezeket kiszolgálják. Mig az ősembereknél először elég volt egy barlang, ahova be lehetett húzódni az eső elöl, majd szőrökkel kibélelni a hideg ellen, tűzrakóhelyet készíteni a fény és meleg előállításához hatalmas innovációnak számított, ma arra vagyunk büszkék ha hanggal kapcsoljuk a lámpákat vagy a zenét, ha minden helyiségben más a hőmérséklet és a páratartalom, ha a tapéta a falon csak természetes anyagokból készült. Ezeknek a dolgoknak az ismerete és megértése igencsak fontos, de az alapvető igény mögötte mindig is az volt, hogy jól érezzük magunkat, feltöltődjünk a környezetünkben, hiszen pihenni, kikapcsolódni, rekreálódni járunk haza, hogy felkészüljünk a következő kihívásra, feladatra.

A Geppetto Belsőépítész Iroda vezető tervezői beszélnek saját tapasztalataikról, mutatják be jól működő módszereiket.

Előadók:

Témák:

A kurzusról bővebben:

Már csak a 2018-as év eleji kurzusra tudsz jelentkezni, így ne habozz sokat! Tervezett időintervallum 2018. január 15- február 19 esti időpontokban 18.00-21.00 óráig.

Jelezd, ha neked más időpont lenne ideális és ha többen vagytok, meglátjuk mit tehetünk.

A képzés ára: 4 alkalom együttes ára 75.000 forint melynek most még kedvezményes ára 50.000 forint

Helyszín: Geppetto Belsőépítész Stúdió, 1036, Bp, Perc u 6

 

Back to top