Bútortervezés

itt egyenként tájékozódhatsz róluk:

 • Ház a domboldalon Bútortervezés, Ház átalakítás, Otthonteremtőknek

  Építési engedélyezési tervdokumentációval indult ennek a háznak a belsőépítészete, melyre a megrendelők álmai szerint a tervek belső tereit át kellett rendezni.

  Szentendrei ház Bútortervezés, Ház átalakítás, Otthonteremtőknek

  Szentendrén, gyönyörű környezetben fekszik ez a ház, amit sikerült igazi családi otthonná átalakítanunk.

  Badacsony – Borbarátok Panzió – Étterem felújítás Bútortervezés, Étterem, Hotel, panzió, Üzleti befektetőknek

  A tavalyi év egyik sikeres projektje a Borbarátok panzió emeleti szobáinak felújítása volt. Most visszatértek hozzánk és az éttermet és átfésültük...

  Családiházból iroda Pannonhalmán Bútortervezés, Iroda, Üzleti befektetőknek

  Ügyfelünk azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy vásárolt egy régi családi házat, tudunk-e belőle a terek átrendezésével irodát kialakítani benne úgy, hogy...

 • Belfasti rezidencia rekonstrukciója Bútortervezés, Lakásátalakítás, Otthonteremtőknek

  A bútorok megtervezésekor okozott némi nehézséget, hogy a tervezés pillanatában még csak a vasoszlopok álltak.

  Arp ágy Bútortervezés

  Egyszerűségével és tiszta vonalaival hívogatóan lebeg a hálószoba terében, ám egyúttal biztosan áll a földön, hogy nyugodtan álmodozhassunk benne.

  ASK hintaszék Bútortervezés

  Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a hintaszék bármelyik pillanatban felborulhat, ezért talán bele sem akarunk ülni. Kipróbálva azonban bebizonyosodik, hogy az első benyomás téves.

  AIR1 HANGFAL Bútortervezés

  A fejlesztőmérnök és a Geppetto közös munkájaként létrejött high end elektrosztatikus hangfal membránjaként egy átlátszó, két rúdsor közé rejtett fólia funkcionál, melyet elektromos töltések mozgatnak.

 • Fan-Fan cipzározható VIRÁGLÁMPA Bútortervezés

  Nem az első eset, hogy a Geppettót a virágok ihletik meg, bár ezúttal más eredmény született. A virág formájú lámpa szirmai egyenként lecipzározhatók, így a lámpa fényereje tetszés szerint állítható.

  Dr Lámpa Bútortervezés

  Olyan lámpát szerettünk volna megvalósítani, ami teljesen eltér a megszokott stílusoktól és anyaghasználattól. A diákkori csínyeket is idézô világító alkalmatosság a mi üzenetünk a design gyakran túlzott misztikumáról.

  CYCLOPS egér Bútortervezés

  Szintén Milánóban mutattuk be a Cyclops nevű szőrős számítógép egerünket. A szőr, vagy műszőr alatt egy úgynevezett track ball mouse található, vagyis egy olyan egér, amelynél egy golyót kell mozgatni az egész egér helyett – ez a golyó a Cyclops szeme.

  KOBOLD bútorcsalád Bútortervezés

  A variabilitás netovábbját képviseli a Kobold polcrendszer. A különlegesen rugalmas, ugyanakkor teherbíró Alucobondból készülő bútordarabon bármilyen méretű és súlyú dolog tárolható: könyvek, magazinok, mappák, szobanövények vagy akár bármi más, aminek mindig kéznél kell lennie.

 • KRISTÓF tojástartó Bútortervezés

  A nemes egyszerûséggel Tojástartónak elnevezett lágytojástartó önmagáért beszél. Szép, vicces és ugyanakkor a legmesszebbmenôkig funkcionális, ráadásul elsô pillantásra nyilvánvalóvá teszi, hogy tulajdonképpen mire is hivatott: arra, hogy vasárnapi reggelink nélkülözhetetlen kelléke legyen.

  K-OKOS Bútortervezés

  Az első látásra merev tömbnek tűnő fotel alapanyaga a biomatracok gyártásánál alkalmazott kókuszrost. Részben ennek a rusztikus, durva anyagnak, részben pedig a fotel egyszerű, kockaformájának köszönhető, hogy a szék először kényelmetlen és rugalmatlan benyomását kelti.

  B-MEK lámpa Bútortervezés

  A B-mek lámpacsaládot egy plexiből készült csőben elhelyezett fényforrás kétféle állólámpás, illetve falra szerelhető változatai alkotják. A csőben elhelyezett fényforrást egy vékony damil köti össze a plexicsövön kívül elhelyezkedő gyűrűvel. A gyűrű mozgatásakor a fényforrás ellentétes irányba mozdul és első látásra nem is jövünk rá, hogy milyen módon.

 

Back to top